2777
2789
عنوان

حس ششم قوی😮

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 206 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق نمیتونم بگم ولی شغل خوبیه

بعد من زودتر ازدواج میکنم یا خواهرم  

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
میرسی  دوست داره .. چرا تازگیا بهش شک کردی عزیزم ؟ اون دوست داره .. دوست داره .‌ اگه کسی اون و ...

وی میرسم به حاجتم میتونی گوشه ای از حاجتمو بگی فداتشم

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
اکثر اوقات .. ولی دعا حتی سرنوشت هم تغییر میده وقتی میگم مثلا یه سال و خورده ای .. یعنی زودتر میشه و ...

😁من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
اکثر اوقات .. ولی دعا حتی سرنوشت هم تغییر میده وقتی میگم مثلا یه سال و خورده ای .. یعنی زودتر میشه و ...

ممنون عزیزم٬محتاج دعاتونم.

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
میرسی  دوست داره .. چرا تازگیا بهش شک کردی عزیزم ؟ اون دوست داره .. دوست داره .‌ اگه کسی اون و ...

نمیدونم چه مرضی هست یعنی کسی واسش کرم میریزه

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
قبول کردم عزیزم

من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
ب دلم افتاد ب سال نمیکشه ..  حسم اکثرا برا نزدیکام درست در میاد .‌ گاهی هم برا خودم .. ولی خب ...

میشه حستو راجب من بگی؟

بیشتر برا ازدواجم بگو

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین