2777
2789
عنوان

حس ششم قوی😮

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 206 پست
خیلی زود میرسی .. حاجتت زیباست 😍 کلی هم حال خوب بت میده 

وای خیلی ممنون عزیزم خیلی خوشحالم کردی ♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹😘😘😘

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خیلی زود میرسی .. حاجتت زیباست 😍 کلی هم حال خوب بت میده 

من میخوام یه کاری انجام بدم نتیجه اش خوب میشه یا بد؟ 

تا چند وقت دیگه میتونم انجامش بدم؟؟؟

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازدواج خوب و تقریبا با عشقیه با کسی ک تقریبا میشناسیش

شغلش چیه?

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
حسِ دیگ وقتی میگم دوماه یعنی تا دوماه .. یعنی امکان داره یک و ماه نیم بیاد .. ولی از دوماه رد نمیشه

حالاکه بقیه پرسیدن منم دلم خواست بپرسم...من باعشقم ازدواج میکنم؟و چندوقت دیگه؟میشه بهم بگی لطفا؟

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
به حاجتم ؟؟میرسم حس شوهرم به من چیه کی دیگه ای تو زندگیش هست تروخدا؟؟

میرسی 

دوست داره .. چرا تازگیا بهش شک کردی عزیزم ؟ اون دوست داره .. دوست داره .‌ اگه کسی اون و بخواد و برا شوهرت کرم بریزه نمیدونم .. ولی شوهرت دلش پیش توئه