2789
عنوان

عکس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 28 پست
قیمت طلا امروز ۶۱۷ هستش.اینم ۱۵ گرمه.

تو باید به نرخ طلای دسته دوم ازش بخری

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

میشه نه میلیونو خورده ای بخر ضرر نمیکنی

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشم نيومد عزيزم ببخشيدا

خودمم از ظاهرش خوشم نیومد فقط به حساب اینکه طلا هست میگم بخرم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تو باید به نرخ طلای دسته دوم ازش بخری

نه اگه زن دایش بخواد به طلا فروش بفروشه گرم طلا هر چقد باشه اونو حساب میکنه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نه اگه زن دایش بخواد به طلا فروش بفروشه گرم طلا هر چقد باشه اونو حساب میکنه

طلافروشی هم فقط به نرخ روز پول طلا رو میده ولی دست دوم از مغازه خربدنی ۹٪مالیات میاد روش.ولی من ازش بگیرم فقط پول طلا رو میدم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
طلافروشی هم فقط به نرخ روز پول طلا رو میده ولی دست دوم از مغازه خربدنی ۹٪مالیات میاد روش.ولی من ازش ...

آره من طلای دست دوم گرفتم واسه 12 میلیون 1 میلیون دست مزد گرفت

ولی قبلش ببرین وزن کنین بعد بگیر ازش از رو فاکتور نگیر

آره من طلای دست دوم گرفتم واسه 12 میلیون 1 میلیون دست مزد گرفت

مبارکت باشه.اره دیگه الان یک میلیون هم خودش پول یک گرم و نیم طلاست.

ولی قبلش ببرین وزن کنین بعد بگیر ازش از رو فاکتور نگیر

وزنش دقیقه.بنده خدا بهمن ماه با هم رفته بودیم بازار خریده بود  

مبارکت باشه.اره دیگه الان یک میلیون هم خودش پول یک گرم و نیم طلاست.

مرسی توام بگیر مبارک پسر کوچولوت باشه