2777
2789

هرچقدر در توانته مهم نیته

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه توانشو داری یه مرغ بکش بده 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

ما هم میخوایم یه یخچال بگیریم برای یه خانواده فقیر ببینم بقیه خانواده شوهرم هم کمک میکنن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

وقعا ادم به جای ریخت و پاش دست یه نیاز مندیو بگیره یه جای زندگیش جواب خوبیشو میبینه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ای جانم عزیزم😍 کار خیلی خوبی میکنید خدا ازتون راضی باشه و دلتون شاد

ممنون عزیزم ایشالله خدا دامنمو سبز کنه حاضرم همه کمکی کنم 

تو اين اوضاع ميتونى ماسك و ژل و الكل هم پخش كنى 

يا كسى كه تو خونس كمكش كنى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
میگی مرغ بگیرم براشون؟

من نذر داشتم مرغ کشتم خونش رو زدم به ماشین مرغ رو دادم به فقیر 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
میگی مرغ بگیرم براشون؟

هر چقدر در توان داری چه مرغ باشه چه برنج باشه چه یه وعده غذا هر چی باشه خوبه کمک کردن

من نذر داشتم مرغ کشتم خونش رو زدم به ماشین مرغ رو دادم به فقیر 

باید اینکارو کنیم یعنی لازمه؟؟

هر چقدر در توان داری چه مرغ باشه چه برنج باشه چه یه وعده غذا هر چی باشه خوبه کمک کردن

اهان باشه گلم فهمیدم...انقد دوس دارم دل ادما رو شاد کنم کاش خیلی داشتم ک میتونستم دست کل فقیرا رو بگیرم❤❤