2777
2789
عنوان

حسودی میکنم به

382 بازدید | 26 پست

من ماه چهارم بارداری ام ویار شدید دارم   یعنی گوشت و مرغ و برنج و اینا یادم نیس اخرین بار کی خوردم ... اصلا بدم میاد از اینا  حتی بو ...بعد زن میگه شیره انگور و بستنی . روزی4تا میوه حالا میوه های یخچال من داره میگنده .. هر روز کباب و اجیل و حبوبات دارم میخورم  بازهم نگرانی داره بچه اش وزن نگیره ... والا من ماست میخورم  بالا میارم سرم وصل میکنن بهم فشارم نیوفته ..  یعنی یه ادم اینقدر میتونه تو بارداری بخوره ...ادم حسودی نیستم اما واقعا زورم گرفت این تاپیک رو خوندم ... من فک کنم  از هفته هشتم برنج میبینم بالا میارم ..گوشت میبینم اوق میزنم اخه چرا باید بعضیا اینقدر بتونن بخورن من  روز ب روز لاغر تر بشم ..تو این 4ماه تازه تو قرنطینه ام 5کیلو کم کردم دلداری بدین بگین خوب میشه ویار بگین شمام  داشتین  تو روخدا نگین همتون میتونستین اینقدر بخورین ... یعنی اگر اون خانوم  با این همه خوردن نگرانی  وزن بچه داشت ..من دیگه بچم  یک کیلو هم نمیشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم شبیه تو، قبل بارداری همیشه رژیم بودم، اصلا باردار شدم که رژیم نگیرم ولی تو بارداری نتونستم به هیچی لب بزنم، هنوز حسرتش به دلمه! 

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
منم شبیه تو، قبل بارداری همیشه رژیم بودم، اصلا باردار شدم که رژیم نگیرم ولی تو بارداری نتونستم به هی ...

وایییی به خدا منم همینم حرصم میگیره بعضیا اینقدر میخورن 😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیه مادر ربطی به وزن نی نی نداره گلم شما حتی هیچیم نخوری نی نیت رشد میکنه

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

من انقدر ویارم شدید بود که مادرشوهرم میگفت بچت نمیمونه.فقط با نون پنیر خودمو سیر میکردم و مدام تهوع.خواهرم بدتراز من اب میخورد بالامیاورد و بستری بود.

از ماه ۴یا۵ بهتر میشی تا ماه ۸ بهتری. 

تخمه شور بخور ویارت کم شه قرص اندامین اندانسترون.

سیرابی

‌ربطی نداره عزیزم بچه رشد خودشو میکنه

خودمم دنیا اومدم 2کیلو و 200بود  کلا وزن کم دنیا میایم 

من انقدر ویارم شدید بود که مادرشوهرم میگفت بچت نمیمونه.فقط با نون پنیر خودمو سیر میکردم و مدام تهوع. ...

قرص میخورم روزی دوتا تاثیر ندارن

خودمم دنیا اومدم 2کیلو و 200بود  کلا وزن کم دنیا میایم

خب دیگ ارثیه منم خودم کم وزن بود پسرمم کم وزن بود ۲۶۰۰بود الانم ۱۳ماهشه وزنشکاملا نرمال هس اصل اینه که بچت سر وقت دنیا بیاد تا رشدش خوب باشه وزنش مهم نیس 

وایییی به خدا منم همینم حرصم میگیره بعضیا اینقدر میخورن 😂

من ايم بهم بند نميشد بچم وزنش عالي بود ٣/٥نترس اونا اضاف ميخورن بعد حاملگي بايد بدون كم كنن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

غذاهارو خوشمزه بپزن برات یجوری که تو دوست داری ، مثلا چرخ کنن ، پودر سخاری بزنن ، نمیدونم فقط جوری باشه که تو مواد مورد نیاز بهت برسه . حتما خورشت و برنج آبکی نباشه جوری باشه خوشمزه و خوش ظاهر . 

میوه یا هر چیزی میخوای بخوری خوشگل و شکل دار برش بدن . 

اگه  تغذیت خوب نباشه از استخوان و دندان و بدن خودت تجزیه میشه تا به نوزاد غذا برسه . 

قرص میخورم روزی دوتا تاثیر ندارن

نه تخمه نخوريا اگه چيزاي شور بخوري وزن كاذبت بالا ميره و ورم الكي ميكني و خداي نكرده فشار خوني ميشي تو بارداري

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍