2821
2789
عنوان

بگیدچکار کنم ؟؟؟

142 بازدید | 16 پست

برادرشوهرم زنگ زده میگه فرداشب با پدر شوهرم ومادرشوهرم میان اینجا 

خودم هنوز واسه تبریک عید خونه مامانم نرفتم از ترس ک ر و ن ا 

اونوقت اینا میخوان بیان اینجا ای خداااااااااااااااا

منم روم نشد بگم نیاید گفتم قدمتون روچشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیجی بلند شو بساط غذا رو آماده کن🍭😀

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

وای چرا خدایا اینقدر بی عقلن 

چرا نمیزارن این لعنتی تموم بشه 

من از ترس برا خودمو خونواده و بچه مریضم 

پامو نذاشتم بیرون 

دوبار تا داروخونه رفتم اونم اومدم گفتم گرفتم

سالها دویدمو نرسیدم 💔

شوهرت زنگ بزنه بگه من امسال بخاطر سلامتی شما و خودمون نه جایی میرم نه پذیرای مهمون هستم انشالله بعدا ...

افرین باید شوهرمو بندازم جلو اگه اونم تازه اگه روش بشه 😟

ای خدا ماهم فرار کردیم اومدیم باغمون اینا پاشدن اومدن باز.  تو بگو من چیکار کنم تو خوننه ام میمونیم مادرشوهرم  زنگ میزنه میگه شام چی گذاشتین ما میایم منم امروز سر سفره ناهار گفتم ما دیگه عصر از اینجا بریم خونه نه جایی میریم نه کسی بیاد تا بفهمه دیگه لال شد هیچی نگفت نفهم

وای چرا خدایا اینقدر بی عقلن  چرا نمیزارن این لعنتی تموم بشه  من از ترس برا خودمو خونواد ...

بی فرهنگی واحمقی شاخ و دم نداره  صددرصد نمیذارم بیان والا الان خودمو بچه هامو چند وقته قرنطینه کردم اینا اصلا انگار نه انگارکرونا هست تازه اون یکی جاریم بیست وچاری بچشو میفرسته خونه مادرشوهرم نمیدونم عقل ندارن 

2824
2823
2791
2779
2792