2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باگت چجوری پختی؟؟؟

خمیر مایه ۱ ق چ شکر ۲ ق غذاخوری شیر نصف پیمانه ارد ۲ پیمانه نمک نصف ق چ کره ۳۰ گرم ا ۱ تخم مرغ ین مواد اولیه خود دستور بود یه کوچولو ب نظرم شیرین بود شکر و کمتر بریزید بهتره

شیر ولرم.خمیرمایه. شکر و مخلوط میکنید ۵ دقیقه میذارید جای تاریک. بعد ک عمل امد یک تخم مرغ و هم میزنید نمک و مایع عمل اومده رو اضافه میکنید بعد کم کم ارد و تا خمیر جمع بشه بعد هم کره رو اصافه میکنید  ده دقیقه ورز میدین بعد ظرف و کمی چرب میکنید رویه خمیر و میپوشونید و ۲ ساعت استراحت میدین ب خمیر. بعد سه قسمت میکنید (این میزان ۳ تا باگت گرد میشه) و خمیر و گرد میکنید یا اگه باگت معمولی بخواید باید با وردنه باز کنیدبعد لوله کنید دو طرفش و با دستتون بهم بچسبونید بعد داخل سینی فر و ارد بپاشید این خمیر اماده شده رو یک ساعت استراحت بدین مجدد رویه اش و بپوشونید بعد ک حجمش زیاد شد داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید برای من نیم ساعت طول کشید بعد شیر زدم روی خمیر و کنجد پاشیدم از رو هم گریل کردم