2777
2789
دقیقا من هم مثله توبودم از بچگی میگفتن و عشقم‌انگار ازم متنفر بود دراین حد ولی الان شده تموم زندگیم ...

منم دقیقا باور دارم ک عشقم برمیگردہ تہ دلم ی چیزی میگ اون اخرش برمیگردہ پیش خودم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا باور دارم ک عشقم برمیگردہ تہ دلم ی چیزی میگ اون اخرش برمیگردہ پیش خودم 😍

اره عزیزدلم چرا برنگرده مطمئن باش ک برمیگرده باورداشته باش♥️♥️♥️

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
مرسی عزیز دل ھمہ ی تلاشمو میکنم قانونو اجرا کنم ☺دعا کن بیام خبرشو ک برگشتع بھت بدم😘

از ته دلمممم با تموم جودم برات بهترینارو آرزو میکنم چقد آدمای خوب تو دنیا وجود دارن مرسی که انقدر باعشق صحبت میکنی.ایشالله همین امشب بهت اس بده پی ام بده باتموم وجود اینوبرات آرزو میکنم♥️♥️

آخی عزیزم. ن من تا حدودی مطمئنم با کسی نیس. بنظرت دفه دیگ اگ حرفشو زدن از مامانش یا خواهرش بپرسم اون ...

آره حتما بپرس قربونت برم واسه چی نپرسی عزیزم حتما بپرس حقته ک بدونی حتما بپرس هیچ خجالتی نداره گناهم نیس.مثلا اسمشو ببر بگو خودش راضیه؟یااگه باخواهرش راحتی بهش بگو حتما حتما کلی آرزوی خوب برای تو♥️♥️♥️♥️

وای مرسی بم انرژی دادی   . اصلا معلوم نیس تکلیفم چیه. دوتا خواستگار خوب داشتم ک مامانم بخاطر ه ...

قربونت عزیزم ایشالله که همه چی حل میشه فکربد نکن عزیزم.میفهمی برامن زیادازین اتفاقا افتاده😍😍😍😍😍

قربونت عزیزم ایشالله که همه چی حل میشه فکربد نکن عزیزم.میفهمی برامن زیادازین اتفاقا افتاده😍😍😍😍😍

سلام عزیزم میشه دوستیمو قبول کنی؟

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟