2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ورزش میکردم و دوس داشتم باس..م(مجازنیست نوشتنش) از چیزی که هست بزرگتر بشه وشاید باورتون نشه انقد این قانون و تمرکز روی هدف بهم کمک کرد ک بعد ی مدت حتی مربی باشگا میگف چیکارکردی؟مکمل مصرف میکنی؟

و همچنین قوز بینیم یکم قوز داشت با ماساژ و تمرکز روی کارم از بین بردمش و همچنین‌پول ب خیلی چیزا رسیدم😍

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
با قانون جذب میسع کسیو برگردوند؟؟؟کسی ک میدونم۔اونم دوسم دارہ☹️

من امروز اینکارو کردم وای😂😂😂😂😂ینی دیشب ی بحث کوچیک بینمون پیش اومد امروز کلا جداشدیم بعد نیم ساعت همه چی حل شد حتی قرار ازدواج داشتیم.

نمیدونم. فامیله. مامانش چن بار حرفشو پیش کشیده ولی من جواب سربالا میدادم. علاقم بهش درحد عشق نیس. فق ...

خب عزیزم وقتی مامانش حرفشو پیش کشیده حتما علاقه و رغبتی ب شما داره شک نکن.

من امروز اینکارو کردم وای😂😂😂😂😂ینی دیشب ی بحث کوچیک بینمون پیش اومد امروز کلا جداشدیم بعد نیم سا ...

وای چقد خوب خیلی واست خوشحالم عزیزم 😍بھم میگی چجوری اجرا کنم این قانونو؟

آخه میگم شاید مامانش بدون اینک اون بدونه حرف میزنه. چون از بچگیم میگف منو واس پسرش میخواد. پسره جوری ...

دقیقا من هم مثله توبودم از بچگی میگفتن و عشقم‌انگار ازم متنفر بود دراین حد ولی الان شده تموم زندگیم حتی بادخترای زیادی بود ولی من همیشه همیشه ته دلم باورداشتم شاید میکفتم هیچوقت بهش نمیرسم ولی ته ته دلم باورداشتم ی روزی ماله هم میشیم و شدیم.دراین حد ک بایکی دیگه قرار ازدواج داشت و این اقایی ک الان نامزدمه گفته بوده نمیخوامش دختره خودشو چسبونده بوده من دراین حد ناامیدبودم ولی ته دلم از بچگی میگفتم ما بهم میرسیم و رسیدیم