2777
2789
عنوان

شوهر پر رو😬😬😬

292 بازدید | 19 پست

ما دو شب پیش سر تلویزیون دعوامون شد  یعنی اون شروع کرد گف چون من از اول برنامه نبودم خاموش میکنم  گقتم نکن  زرتی خاموش کرد خونه مامانم اینا منم باردارم روزی 10بار بالا میارم کلا شرایط بدنی ایم بده  گفتم چرا کردی و از این حرفا بماندکه اونم کم نیورد حالا باز دیروز چند با هی اومد دعوا شروع کنه من چون جفتم پایینه استراحت دارم ،،  گف پاشوبرو خونه بابات جای منو تنگ کردی هی تز خودش حرف میزد من جوابش نمیدادم رفت یه ساعت دیگه باز اومد شروع کرد منم گفتم دست از سرم  بردار  ... ... حالا هم از حرفاش دلم گرفته خیلی ناراحتم ...همون شب اول من ازش معذرت خواهی کردم که داد زدم گف برو کار دارم با یه حالت عصبانی ،،. سابقه نداشته هی بیاد دعوا شروع کنه باز ..ت دلم گفتم  جنبه معذرت خواهی نداشتی حالا دو روز نه من محل میدم نه اون ..بی محلی اون برام سنگین تموم میشه یعنی حالمو بد میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن اون بیاددنبالدنه توبری دنبال اون.که پرروترش نکنی

الان چی کار کنم ...هی دعوا رو کش میده ..حالم بده میگه داری فیلم میای ..کلا عادت نداره دنبال دعوا بره .. حاالا دیشب همش پیله کرده بودباز دعوا را بندازه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من یه بار باشوهرم دوهفته قهر بودیم از اول فروردین تا نزدیکای ۱۳ بدر من تو اتاق میموندم و گوشی بازی میکردم اونم تو پذیرایی میموند از شام ناهارم خبری نبود نمیپختم خونرو تمیز نمیکردم بهش نمیرسیدم لباساشو نمیشستم چون مقصر اون بود میومد خونه غذا درست میکرد میذاشت جلوم بعد دوهفته اشتی کردیم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
گحل نذارباباحوصله داری ولش کن مرداکلا سوءاستفاده کنن

دیشب میگه پاشو برو خونه بابات ..منم گفتم نمیرم جای تو رو که تنگ نکردم گف کردی برو من حوصله ندارم ..گفتم نمیرم گف مگه دست خودته منم جیغ زدم تو دست از سرمن بردار ،،

من یه بار باشوهرم دوهفته قهر بودیم از اول فروردین تا نزدیکای ۱۳ بدر من تو اتاق میموندم و گوشی بازی م ...

خب من باردارم  غذا درس نمیکنم کلا اون میاد خونه بابام میخوره . ..البته منم داد زدم سرش جلو مامانم اما خودش شروع کرد و من فوری معذرت خواستم

ببین فکرکن اصلاخونه نیست، اصلاانگارنمیشنوی، اگه میتونی به مادرت بگو بهش تذکربده بگه اذیتت نکنه، اگه مادرشوهرت آدمه به اونم بگو گششو بپیچونه ،بعدم بگو مادرت بیاد پهلوت مراقبت باشه تو به هییییچ وجهه نرو خونش، بزاریادبگیره خونه ی توعه اونجا یعنی چی جاموتنگ کردی 

خب من باردارم  غذا درس نمیکنم کلا اون میاد خونه بابام میخوره . ..البته منم داد زدم سرش جلو ماما ...

من همیشه پیشقدم میشدم اینبار پیشقدم نشدم اون کارا رو انجام دادم فهمید کار خونه یعنی چی غذا یعنی چی لباس کثیف یعنی چی 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
ببین فکرکن اصلاخونه نیست، اصلاانگارنمیشنوی، اگه میتونی به مادرت بگو بهش تذکربده بگه اذیتت نکنه، اگه ...

مادرشوهرم نه ادمه نه پیشمه ..بعد هم دعوا رو نباید جار زد که ..مادر هم خب ما همسایه ایم  طبقه اول مامان طبقه دوم ما .. میگه برو حالت بده من حوصله ندارم هی مادرت میاد بالا

الان چی کار کنم ...هی دعوا رو کش میده ..حالم بده میگه داری فیلم میای ..کلا عادت نداره دنبال دعوا بره ...

بایدیک جاسفت بزنی ببین اگه ازبابات میترسه زنگ بزنگ بگوبابااین همش میگه ازخونه بروبیرون..بایدیک جاسفت بزنی

اصلامحل نذار

عزیزم من محل نمیذارم از اون شب که معذرت خواستم اما اون بدتر از منه