2777
2789
عنوان

قرنطینه

150 بازدید | 29 پست

بعد از این ک این بیماری کلا از بین رفت میخواید چیکار کنید اولین کاری ک میخواید انجام بدین چیه ؟ 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

سلام 

سفر رفتن 

اسم کاربریم واسه اون چندتا کاربر معلوم الحال انتخاب کردم که عقده ای هستن و مرد زن نما که زورشون اومده من اول شدم خواستن تلافی کنن یعنی نقشه کشیدن و تاپیک زدن منو تگ کردن و بعدش گزارش زدن که اینجا چت روم شده ، جالب اینجاست که اونایی که تاپیک زدن برام تعلیق نشدن ....واقعا متاسفم براشون که چشم دیدن محبوبیت منو نداشتن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام  سفر رفتن

ب امید خدا منم خیلی دلم می‌خواد 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
رستوران  ساندویچی  خرید برای نوزادم ک خیلی وسایل هاش رو نخریدم  حتی لباس هم زیاد ن ...

الهی عزیزم انشالله هر چی زودتر واس اون کوچولو خرید کنی 😍

هیچی یه ماه دستمو نمیشورم فقط    

خوبه ک من حتی گارد گوشیمو میشورم فرهنگ خوبیه 

2790
2778
2791
2779
2792