2777
2789
عنوان

مامانا بیایید

38 بازدید | 11 پست

سلام من بالاخره پسرمو از شیر گرفتم ۲ هفته شد. الان پسرم ۱۴ ماهشه میان وعده چی بدم بهش که جذابیت داشته باشه براش؟ صبح ها تخم مرغ یا سرلاک میخوره ناهار و شام سوپ مرغ یا ماهیچه و میان وعده یا شیر موز میدم یا بیسکوییت و شیر یا شیر ساده...البته پاستوریزه...میخوام یه چیز جدید بهم پیشنهاد بدید...مرسی❤

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

ببخشید چرا توی ۱۴ ماهگی از شیر گرفتی!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید چرا توی ۱۴ ماهگی از شیر گرفتی!؟

اخه خودم الان ۲۰ هفتمه باردارم

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
شله برنج

چجوریه؟ خیلی بد مزاجه...چیزای سفتم نمیخوره اصلا...

برنج نیم دونه عنبر بو رو یه استکان با هویج خوردشده بایه گوجه رنده شده وکمی جعفری وسیب زمینی وکمی پیاز وکمی عدس قرمز باهم بپز به بچت بده کمی ادویه ونمک هم بذار تاخوشمزه تربشه من تجربه کردم خیلی دوست داشت پسرم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
اخه خودم الان ۲۰ هفتمه باردارم

به سلامتی  

موفق باشی دوست عزیز 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
به سلامتی     موفق باشی دوست عزیز

مرسی عزیزم😄