2777
2789
عنوان

من چقد بدبختم

148 بازدید | 8 پست

خاله هام دیروز پاشدن با بچه و شوهرو.... وسط این کرونا رفتن خونه مامانم ..حالا از اونورم پشت هم زنگ میزدن به من پاشو بیا دلمون تنگ شده ،ببینیمت ...من از ترس کرونا عید کلا تو خونه بودم ،هیچی دیگه بهونه آوردم نرفتم (قانع نمیشن کرونا خطر داره و باید دید و بازدید تعطیل بشه )...حالا خاله ام ناراحت شده کلی ام پشت سرم حرف زده ....آخه من چه گلی به سرم بگیرم ..😭😭😭😭😭😭

بابا نگران نباش بهترین کارو کردی ناراحتی اونم لحظه ای بوده یادش میره 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز بخاطر برداشتن بخیه هام رفته بودم دکتر تو خیابون یه خانومه با تلفن حرف میزد میگفت کرونا؟ کرونا دیگه چی چیه و... همینجوری برا خودش خوش میگذروند☹

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

برات مهم نباشه ( ببخش) درك و فهم بعضيها همين قدر ديگه و نميشه كاري كرد 

غصه هم نخور تو هر خونواده اي چند تا اين مدلي هستن- عمه و عموهاي منم همينن روز اول عيد مامانم بنده خدا زنگ زد تبريك بگه هر انچه دلشون خواست نثار كردن بعدم كه من زنگ زدم همين تازه داماد عموم كرونا گرفته و حالش اينقد خرابه يك بيمارستان قبولش نكردن بردنش جاي ديگه — عموم هم ديابت داشته و تازه از بيمارستان اومده بوده و عمل داشته ، عقل و شعورشون همينه ديگه بعد كه ميگم اخه شوخي بردار نيست ميگن ما سيد هستيم و اولاد حضرت زهرا و همه عقيقه هستيم !!!🤦🏻‍♀️ رفت و امد كنين و اين مسخره بازيا رو در نيارين