2777
2789
عنوان

چشم هایش + عکس

1383 بازدید | 53 پست

چشم هایش...

بیمارستان میلاد تهران  
📸عکاس: حسین ولایتی

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

خدا خودش هوای همه رو داشته باشه❤️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر خسته به نظر میرسه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چه قدر خسته به نظر میرسه

واقعا 

گناه دارن بنده خداها💔

من الان داشتم تو ی تاپبک دیگه میگفتم قفل شد

خیلی خسته تر از این عکسن همه خیلی زیاد

اون لباسا ادمو خفه میکنه ن میشه چیزی خورد ن حتی میشه دستشویی رفت باهاش

تو رو خدا بشینید خونه

من یک فیلم دیدم یه بیماری رو که کرونا داشتو داشتن معاینه میکردن و بعد‌ پتو کشید روش یکی از اون طرف داد زد اون زنده‌ ست یهو دکتره گفت ولش کن😐

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید

خدایا خودت حافظشون باش💖 

همه اینا جیگر گوشه های یه پدر مادرن 

عشق یکی ان

خیلی هاشونم پدر مادرن 😭😭😭 

به خدا تو یه تاپیک دیدم یکی از کاربرا گفته بود دکترن وظیفشونه دستمزدشون رو میگیرن

یعنی فقط بهت زده شدم از این حجم از سنگدلی 

خدایا شکرت
من الان داشتم تو ی تاپبک دیگه میگفتم قفل شد خیلی خسته تر از این عکسن همه خیلی زیاد اون لباسا ادمو ...

من و دخترم که از دوم سوم اسفند خونه ایم

حتی خونه بابام که یه خیابون فاصله داریم نرفتیم

کاش همه رعایت کنن، راحت شیم

الهی بمیرم داداشم پرستاره چند وقته ندیدمش دلم تنگه براش😭😭😭😭😭 اون وقت یه عده نفهم رفتن مسافرت نمیگذرم ازشون

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج