2777
2789
عنوان

غذا بامرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
عزیزم گوشت سینه مرغ رو قشنگ چرخ کن بعد پیاز رنده شده با آرد سوخاری و نمک و فلفل و ادویه همبرگر قاطیش ...

ممنون عزیزم.لطف کردی وقت گذاشتی.فقط یه سئوال اینکه باسینه مرغ حتماباید درست کرد با ران مرغ نمیشه؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
ممنون عزیزم.لطف کردی وقت گذاشتی.فقط یه سئوال اینکه باسینه مرغ حتماباید درست کرد با ران مرغ نمیشه؟

خواهش میکنم... میشه ولی فکر میکنم با سینه بهتر میشه گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکن استراگانوف خوشمزه ترین غذا با مرغ بنظر شخص شخیص بنده🤣🤣🤣

چجوری طبخ میشه؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
چه جوری باید درست کرد؟

مرغ ریش ریش ...سیب زمینی نگینی تفت داده شده...پیاز سرخ شده...گوجه نگینی تفت داده ...گردو خورد شده ...اگه دوست داشتی سبزی معطر ....همرو تخم مرغ و ادویه بزن بریز تو تابه بذار فر

به ذهنت عادت بده تو هرموقعیتی فقط خوبیارو ببینه