2777
2789
عنوان

غذا بامرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست

سالاد چیکن

چیکن استراگانف

کوکوی مرغ

جوجه کباب

مرغ شکم پر

کباب مرغ

سوپ

مرغ آلو

سالاد سزار با مرغ گریل شده

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکن استراگانوف خوشمزه ترین غذا با مرغ بنظر شخص شخیص بنده🤣🤣🤣

چی هست؟چه جوری درست میشه؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

تو همه  غذا ها مرغ میشه ریخت

سوپ رو نگفتن بچه ها

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
زرشک پلو تهچین خوراک مرغ رشته رشته با سیب زمینی و نخود فرنگی و هویج و ذرت روش هم پنیر پیتزا بریز ...

این خوراک مرغ ایناکه گفتی را باید سرخ کنم؟

کوبیده مرغ خیلی عالیه... کتلت مرغ... برگر مرغ

عزیزم برگر مرغ را توضیح میدی چه جوری درست میشه؟

چی هست؟چه جوری درست میشه؟

مرغ رو ب تعداد میذاری با پیاز میپزه ..در کنار تو ماهیتابه یه پیاز تفت میدی و در کنارقارچ رو ب اندازه ای ک تناسب داشته باشه با مرغ ولی کم و زیادش ب سلیقه وذاعقه بر یگرده..مرغ رو وقتی پخت با قیچی اشپزخونه خرد میکنیم .میریزیم دال پیاز و همچنان تفت میدیم ..ادویه هم پاپریکا زرد چوب ه فلفل نمک از همه ی اینا کم

وقتی مرغ تفت خورد قارچ رو اضافه و دو الی سه قاشق سس سفید اضافه و نصف استکان پنیر پیتزا

قارچ سس و پنیر مقدارشو میتونی زیادتر کنی ولی باید حواست ب مزه و اصالت غذات باشه

این غذا با نون و خیار شور سرو

هان یادم رت ک اویشن هم میتونی کم اضاه کنی

بله مرغ ابپز بعد رشته رشته و با زعفرون و دارچین و پاز سرخ کن سیب سرخ کن اضافه کن بهش با نخود فرنگی ...

ممنون عزیزم🌼

عزیزم برگر مرغ را توضیح میدی چه جوری درست میشه؟

عزیزم گوشت سینه مرغ رو قشنگ چرخ کن بعد پیاز رنده شده با آرد سوخاری و نمک و فلفل و ادویه همبرگر قاطیش کن بعد که قشنگ مخلوط شد یکی دو ساعت بذار تو یخچال تا خوب طعم بگیره بعدش اگه قالب همبرگر داشتی با قالب اگه نه به کنک یه بشقاب کوچیک یا نعلبکی بهش فرم همبرگر بده سرخ کن بعد با نون همبرگر و گوچه و خیارشور و کاهو نوش جان کن البته من روش من پنیر چدار هم میریزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
مرغ رو ب تعداد میذاری با پیاز میپزه ..در کنار تو ماهیتابه یه پیاز تفت میدی و در کنارقارچ رو ب اندازه ...

ممنون گلم وقت گذاشتی لطف کردی