2777
2789
عنوان

انسانیت یعنی چی؟

3014 بازدید | 68 پست

اگه بخواین مفهوم انسانیت رو برای ینفر که به هیچ دینی اعتقاد نداره توضیح بدین چی بهش میگین؟ (من خودم ذهبی ام 😁 ولی این سوال ذهنمو درگیر کرده)چرا باید انسانیت داشته باشیم؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی کسی  که  بدون  هیچ  قانون  و  مقرراتی  هم  براساس  فطرت  و  ذات  خودش  حق  هیچ گونه انسانی  یا  گیاهی  یا  جانوری  در  اکوسیستم  زیر  پا  نمیگذارد...یعنی  اگه  قانونی  هم  وجود  نداشته  باشه  ذاتا  خوبه

نور

برای اینکه حس بهتری داشته باشیم 

و اینکه جامعه از افراد تشکیل شده 

برای زندگی مسالمت آمیز بایستی یک سری ارزش‌های اخلاقی رعایت بشه 

و هر کس به عنوان جزیی از جامعه بایست سعی در رعایت این مسائل داشته باشه

انسانیت به نظر من یعنی احترام به شخصیت خودم و بقیه و پایبندی به یک سری ارزش‌های اخلاقی  و رعایت حقوق دیگران

انسانیت به نظر من ذاتیه هر انسانی در وجودش داره... اینکه به حقوق انسان های دیگه احترام بذاری یعنی حق کسی رو زیر پا نذاری تا به قدرت و پول و هر چیزی که میخوای برسی...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

دین با انسانیت منافاتی نداره .دین چهارچوب تعیین میکنه واسه اعمالمون که انسانیت داشته باشیم .ولی کسی که چهرچوبی نداره میتونه انسانیت رو هرجور که دلش بخواد تعریف کنه 

انسانیت  یعنی اصول اخلاقی که تو همه ادیان هم مورد تاکیدن 

ولی حقیقتا من از کسانی ک میگن دین انسانیت داریم اینجا بیشتر تعصب دیدم مثلا تو تاپیک های ک میگن برای بچه های یمنی دعا کنید میان دعوا که بچه های خودمون بیشتر نیاز دارن خب این که منافات داره با انسانیت ،انسانیت یعنی تو برای همه آدمای محتاج دعا کنی فارغ از نژاد و دین 

برام جالبه بچه های جهادی به اقای ظریف نامه نوشتن ک گروهیشون می‌تونه و آمادگی دارن که اعزام شن اسپانیا برای مراقبت از سالمندان اسپانیا بدون اینکه دین و ملیت براشون مهم باشه 

حالا شما بگید کدوم گروه انسانتیتش بیشتره 

گروهی که حتی از دعا هم برای کودکان محتاج دریغ می‌کنه 

یا گروهی که حاضره از سالمند ی کشور دیگه هم مراقبت کنه 😊😊😊

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
انسانیت یعنی نیک باشی تو رفتارو گفتارت،یعنی نه دستت نه زبانت باعث آزار کسی نشه

خب همین منظورم اینه اونکه به چیزی پایبند نیست و خدا رو قبول نداره چرا نباید به کسی اسیب بزنه؟ اصلا این انسانیت از کجا سرچشمه میگیره؟ این حس عذاب وجدان برای چیه؟