2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

386 بازدید | 73 پست

نمیدونم چرا چند وقته منو شوهرم اصلا همو درک نمیکنیم من خیلی دوسش دارم ولی اونو نمیدونم همین دوست داشتنم باعث شده زیاد گیر بدم بهش اخه با دوستای ناباب میگرده مرد خوب و کاریه دیشب متوجه شدم تریاک مصرف کرده قسم خورد نکشیده ولی من اسرار ک بیا بریم ازمایش گفت دیگه دفعه اخرمه میگه تو خیلی گیر میدی هیچ زنی مثاه تو نیس منم قسم خوردم دیگه کاری باهاش نداشته باشم..گچی کنم در ضمن دوتا بچه دارم و مادر شوهرم با من زندگی میکنه بیشتر دعواها بخاطر دخالتای اونه8ساله دیگه خسته شدم بخدا

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

اگه ادامه داشته باشه بد بخت میشی باید طلاق بگیری🥀🥀

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با مادر شوهرت تو ی خونه زندگی میکنی ،؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اگه ادامه داشته باشه بد بخت میشی باید طلاق بگیری🥀🥀

چی کنم واقعا خسته شدم من بخاطر این خیلیییی سختیارو کشیدم مادرش خیلی اذیتم کرده و میکنه ولی بخاطر اون هیچی نمیگم افسرده شدم الانم یچیز میگی میگه تو همینجوری و فلان یکم درک نداره

لابد شنیده اونایکه تریاک بکشن کرونا نمیگیرن اینم میخواد مصرف کنه

نمیدونم اصلا اینجور نبود چند وقته خیلی بد شده حتی اونروز بخاطر مادرش کتکم زد😔

با مادر شوهرت تو ی خونه زندگی میکنی ،؟

اره پیش هم بخدامتولد77ام از14سالگی اومدم اینجا خیلی اذیتم کرده بخدا افسرده شدم خسته شدم

بهش بگو خونه رو بکن به نامم اون وقت هر چی میای بشین بکش

ن بابا خونه ب چ دردم میخوره وقتی شوهرم معتاد باشه