2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 95 پست
اینا اگ زبون خوش حالیشون بود کار ب اینجا نمیکشید،هنوز ب پیکم نرسیدیم

چی بگم ترو خشک دارن باهم میسوزن 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امدم ببینم چقدر ادم نفهم وبی ادب هست که فهمیدم یه نظرخواستم غیرت که نخواستم بی تربیتا

نفهم و بی ادب اونیه ک تو این شرایط مهمونی میگیره و حالیش نمیشه اینهمه آدم و کادر درمانی برا چی مردن 

امدم ببینم چقدر ادم نفهم وبی ادب هست که فهمیدم یه نظرخواستم غیرت که نخواستم بی تربیتا

شما یکی اصلا از ادب و فهم حرف نزن لطفا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

در عجبم وضع شهرت از همه بدتره ولی به فکر مهمونی هستی 

من تو یه شهر غریب هستم شوهرم از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ و ۱ سر کاره من راحت میتونستم مهمونی بگیرم و دوستام رو دعوت کم به قول خودت بهداشتم رعایت کنم ولی یه لحظه غفلت و یه لحظه ریسک ادمو بیچاره میکنه 

تو دوخدا به خودتون رحم کنید 

خودت میگی مادرشوهرت همه جا رفته حالا میخوای این ادم که دنیا رو گشته و معلوم نیست ناقله یا نه بیاریش تو خونت ؟؟؟؟

ینی تو نت و تلویزیون ندیدی تو دور و بر هات و همسایه و اشناهاتم ندیدی تو قم چه قدر کشته داده 

کشته دادن به کنار من که یه لحظه نمیتونم فک کنم عزیزام به خاطر سهل انگاری من حتی یه کرونا خفیف بگیرن و جن روز مریض بشن

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
حرص نخور بیا بریم بابا  یا سرکاریم یا تو سرش به جای مغز یه چیز دیگست

فشارم رفت رو ۱۰۰۰

امثال این بی فرهنگها نظم دنیا رو بهم زدن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

دزد پررو یقه صابخونه رو میگیره، حکایت توئه ها

یه چیزیم بدهکارت شدیم ظاهرا

تعریفت از ادب چیه دقیقا؟!!!

خوب خدا رو شکر، دقیقا هدف ما هم همین بود که به خودت بیای و بفهمی چی هستی 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
به قران داداش من تو مسیح.میگه فقط یه شب از ۱۲ تا ۸ صبح فقط تو قسمت اورژانس ۸ نفر مردن.بینشون ۳۹ ساله ...

دیروز هم دوتا از همسایه های ما فوت شدن

یکیشون مرد جوان یکیشون پیرمرد

نه مراسمی نه تشییع جنازه ای نه دفن و کفنِ درستی

در عجبم وضع شهرت از همه بدتره ولی به فکر مهمونی هستی  من تو یه شهر غریب هستم شوهرم از ساعت ۸ ص ...

فکر میکنی میفهمه؟؟؟

اینا کلا بالاخونه رو تعطیل کردن ، راحت

دیشب یارو مرتیکه خر رو پلیش از ورودی مشهد برگردونده، بعد خبرنگار ازش مصاحبه گرفته بود گفت شما رو برگردوندن؟ میگه آرهههه نمیدونم واقعا چرا اینکارا رو میکنن😑😑😑😑😑😑

ینی ببین چقدرررر کودن و نفهمن ،مرتیکه هنوز نمیدونه چه خبره، میگه نمیدونم چرا اینکارا رو میکنن!!!!

بعدم اصلا انقدر نفهمه که وقتی در حرم رو بستن اصلا برای چی پاشده اینهمه راه از تهران رفنه مشهد🤐🤐🤐🤐

اینا بالکللللل تعطیلن، یه عمرررر با بیشعوری  و باری به هر جهت بودن و الکی خوشی و استفاده نکردن از عقل بزرگ‌شدن الانم بلد نیستن ازش استفاده کنن 

فکر میکنی میفهمه؟؟؟ اینا کلا بالاخونه رو تعطیل کردن ، راحت دیشب یارو مرتیکه خر رو پلیش از ورودی ...

از قدیم گفتن عقل در بدن نباشد جان در عذاب است 

الان باید بگیم عقل در بدن نباشد جان همه در عذاب هست

تا فردا بیا بگو 

اینایی که تا الان عمق فاجعه رو درک نکردن به حرف ما هم درک نمیکنن 

بعد همینا میان میگن دولت چین چه زود مهار کرد 

چه زود فلان کرد 

بهمان کرد 

بابا تو سهم خودت رو انجام بده بعد ادعا کن 

فقط تو شکم اسی واقعا قمه و همچین طرز تفکری داره؟؟

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

استارتر خیلی دوست دارم لطفا از خودت بیشتر مراقب کن ❤️  

مثل تو، یدونه بیشتر تو این جهان نیست ❤️❤️❤️

لطفا هوای دورو وریاتو بیشتر داشته باش. فارغ از رسم و رسوم و هنجارهای فعلی جهان 

با ندای قلب و مغزت ازشون محافظت کن