2777
2789
عنوان

درمان اسهال در بارداری

16373 بازدید | 14 پست

19هفته هستم کسی میدونه چکار کنم میترسم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کته زیره با ماست بخور  پودر سنجد بخور  منم تو سی هفته اسهال شدم و ده روز ادامه داشت  ...

خطرناک نیست واسه بچه میترسم برم دکتر بخاطر کورنا

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اگه عفونی نیست و فقط در اثر غذاهای درهم ایجاد شده، ماش پلو معجزه میکنه، با کمی ماست

من صبح نیمرو خوردم بعدش ایجور شدم 

عفونت ادار که دارم یعنی مربوط میشه به اون 

ی وقت مسمویت بارداری نگرفته باشم 

خطرناک نیست واسه بچه میترسم برم دکتر بخاطر کورنا

فکر ونمی کنم با یکی دو وعده از اینا خوردن طوری بشه 

مثلا ماست و نعناع من دو س بار خوردم و خیلی بهتر شدم 

راستی سیب با پوست هم خوبه 

من اول کرونا اینجوری شدم و بخاطر همتی دکتر نرفتم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

زیره برای زن باردار خوب نیست قاعده آوره

کته و ماست خ به سیب رو رنده کن بذار قهوه ای بشه بخور چای کمرنگ بخور واینکه خدای نکرده اگ اسهالت شدیده نمیخوام بترسیا ولی میخوام آگاه باشی اسهال شدید میتونه باعث سقط هم بشه زنگ بزن ب یکی از بیمارستان های شهرتون بخش مامایی یازایشگاه اونجا دقیق بگو اونها بهت بگن چکار کنی اگ ب دکترت دسترسی داری ک چه بهتر نگرانی بدترین چیز تو بارداریه نگران نباش ولی مراقب باش

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من صبح نیمرو خوردم بعدش ایجور شدم  عفونت ادار که دارم یعنی مربوط میشه به اون  ی وقت مسمو ...

من الانشم که ۳۴ هفته م دکترم بهم گفته ب هیچ عنوان زیره و هیچگونه دارو گیاهی نخورم.شربت زعفران و اینا ..

گفته فقط غذای مقوی و سالم میوه و لبنیات. 

خیلی هم تاکید کرد بهم ک اصلاااااا هیچ دارو گیاهی نخور.

دیگه خوددانی

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من صبح نیمرو خوردم بعدش ایجور شدم  عفونت ادار که دارم یعنی مربوط میشه به اون  ی وقت مسمو ...

نیمرو کلا در بارداری معده رو اذیت میکنه، فقط آبپز بخور، فکر نمیکنم چیز خاصی باشه یه کم رعایت کنی خوب میشه، منم توی اون هفته ها چند روز همین مشکل رو داشتم

... و من به تو ایمان دارم...