2777
2789
عنوان

گروههای مجازی

46 بازدید | 8 پست

سلام من نزدیک یک سال یه گروه عضو بودم که همه خیلی باهم صمیمی بودیم...همینجا باهم اشنا شده بودیم...همه میگفتن دوس دارن این دوستی همیشه ادامه داشته باشه...اما سر یه بحث کوچیک گروه از هم پاشید.دو دسته شدیم...دسته اول رفتن یه گروه جدید برا خودشون تشکیل دادن و ماهم...اخه چرا انقد دوستیای مجازی مزخرفن و الکی تموم میشن😒😒

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند نفرو دیدم همشهری بودن اینجا باهم اشنا شدن و بعد باهم قرار میذاشتن و. همو میدین

حتی یبار تاپیک زدن که یکیشون خونه اون یکی خوابیده

اگه همشهری پایه پیدا کنی اینجا میتونی دوستی مجازیو تبدیل به دوستی واقعی کنی

سلام رفیق خوبی چه خبر ؟؟؟ خواستم‌متفاوت باشه ازینجاحالت پرسیدم😂😂

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟؟

بابا متفاوت😀😀

اتفاقا تو فکرت بودم...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟؟ بابا متفاوت😀😀 اتفاقا تو فکرت بودم...

خوبم شکر

منم یادت افتادم  بعدنی نی سایتم بودم گفتم ازهمینجاحالتوبپرسم🤣

بازتابیام تلگرام یادم میره

پسرت خوبه حالش؟

چه میکنی باقرنطینه😕؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

خوبم شکر منم یادت افتادم  بعدنی نی سایتم بودم گفتم ازهمینجاحالتوبپرسم🤣 بازتابیام تلگرام یادم ...

فدای تو

اونم خوبه دائم درحال جیغ جیغ و بداخلاقی😔😔اخر دیوونه میشم از دستش

قرنطینه خر است

تو چه میکنی دخملی خوبه

فدای تو اونم خوبه دائم درحال جیغ جیغ و بداخلاقی😔😔اخر دیوونه میشم از دستش قرنطینه خر است تو چه م ...

عاالی هستم خداروشکر.

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی