2777
2789
عنوان

کیک خیس شکلاتی

707 بازدید | 17 پست

سلام کیک خیس شکلاتی براتعداد زیاد میخوام درست کنم میشه بگید چطوری درست کنم 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقدار مواد توی دستور رو دوبار بریز میشه دوبرابر یا سه بار بریز میشه سه برابر

مرسی عزیزم 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

طرز تهیه کیک خیس ترکیه:

این کیک رو من درست میکنم و خیلی طرفدار داره.

مواد لازم:

شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم  لیوان

آرد 2 لیوان 

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 1 ق چ

وانیل 1/8 ق چ

پودر کاکائو 4 ق غ سر پر

فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.

ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.

آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.

بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان 

0

طرز تهیه کیک خیس ترکیه: این کیک رو من درست میکنم و خیلی طرفدار داره. مواد لازم: شکر و روغن ...

ممنون 😘😘😘😘

😂😂😂😂من چی بگم دارم میمیرم همین الان پاشم درس کنم 😅

پاشو😈... ب نیت منم بخور، مادر بزرگ من کلا اهل کیک و اینا نیست ولی عاشقه این کیک خیسه، ی کیک خیس کاراملی هم دارم اونم محشره، کیک باقلواییم ک دیگه نگووووو