2777
2789
عنوان

کیک خیس شکلاتی

711 بازدید | 17 پست

سلام کیک خیس شکلاتی براتعداد زیاد میخوام درست کنم میشه بگید چطوری درست کنم 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقدار مواد توی دستور رو دوبار بریز میشه دوبرابر یا سه بار بریز میشه سه برابر

مرسی عزیزم 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

طرز تهیه کیک خیس ترکیه:

این کیک رو من درست میکنم و خیلی طرفدار داره.

مواد لازم:

شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم  لیوان

آرد 2 لیوان 

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 1 ق چ

وانیل 1/8 ق چ

پودر کاکائو 4 ق غ سر پر

فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.

ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.

آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.

بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان 

0

طرز تهیه کیک خیس ترکیه: این کیک رو من درست میکنم و خیلی طرفدار داره. مواد لازم: شکر و روغن ...

ممنون 😘😘😘😘

😂😂😂😂من چی بگم دارم میمیرم همین الان پاشم درس کنم 😅

پاشو😈... ب نیت منم بخور، مادر بزرگ من کلا اهل کیک و اینا نیست ولی عاشقه این کیک خیسه، ی کیک خیس کاراملی هم دارم اونم محشره، کیک باقلواییم ک دیگه نگووووو