2821
2789
عنوان

قوز قرنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10774 بازدید | 23 پست
اره خیلی بهتر میشه

مرسی از راهنماییت😇😊🌻

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم داره یه بار عمل کرده ولی الان باز خوب نمی بینه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سلام عزیزم دوتا از خاله هام قوزقرنیه داشتن متاسفانه بزرگه مجبور به پیوند شد و خوشبختانه پیوندش موفق بوده ولی دومیه خداروشکر زود متوجه شدن با لیزر درمان کرد 

برو زیرنظر متخصص خوب و باتجربه تاکید میکنم باتجربه تا درمانت کنه ان شاالله که به راحتی درمان بشی

سلام عزیزم دوتا از خاله هام قوزقرنیه داشتن متاسفانه بزرگه مجبور به پیوند شد و خوشبختانه پیوندش موفق ...

دکتری میشناسی که کارش خوب باشه خیلی؟

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
شوهرم داره یه بار عمل کرده ولی الان باز خوب نمی بینه 

از قبل بهتر شده؟

از قبل بهتر شده؟

بهتر شده بود ولی بعد یه مدت برگشت البته نه به شدت قبل

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دکتری میشناسی که کارش خوب باشه خیلی؟

نمیدونم کجایی هستین خب من اهوازم ولی خاله م تو شیراز بیمارستان خدادوست زیر نظر دکتر شمشیری هستن خودشونم عملش کردن بیمارستان خدادوست بهترین بیمارستان چشم پزشکیه ایرانه 

نمیدونم کجایی هستین خب من اهوازم ولی خاله م تو شیراز بیمارستان خدادوست زیر نظر دکتر شمشیری هستن خودش ...

آره تعریفشو خیلی زیاد شنیدم.من تهرانم ولی اگه بدونم دکتراش خوبن میرم حتما 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز