دخترم یه سال و یازده ماهشه و تاحالا درباره اسم نواحی خصوصیش سوالی نکرده امشب تو دسشویی ازم پرسید گفتم بعد بهت میگم الان بیا مسواک بزنیم گفت مامان جا جیشیه اسمش گفتم اره حالا بیا نمیدونستم چی بگم تو یه متن خوندم که گفتن باید اسم درست نواحی رو بگین . شما چی گفتین به بچه هاتون
بگو ناناز یا همچین اسمایلی من نمیپسندم بچه بخواد اسم اونجوری یاد بگیره
منم هم....من به دخترمگفتم اسمش ناز هس به پسرمم دودول...به من هم گفتن باید اسم اصلیشو بگی یعتی من باید بهشون بگماسمش ک...هس؟؟😐😐یا بگم ناحیه تناسلی؟😁😁😁یا بگم مکانِ خروج ادرار از بدن؟😂
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خب عزیزم اینطوری که دراینده باعث تمسخرش جلو دوستاش میشی...اخه مثانه؟؟؟ی اسم باید داشته باشه که بچه بعدا به مشکل نخوره...تو مهد برا بچه ها نمایش نقاط خصوصی گذاشته بودن...وقتی دخترم اومد گفتم مامان برا نقاط خصوصی جی گفتن؟گفت مامان جون چون هم دختر بودیم و هم پسر به ناز و دو دول میگفتن وسط دوتا پا...گفتم میخوای توام این و بگو از این به بعد...گفت بیرون جلو غریبه ها این و میگم اما تو خونه میگم ناز😁😁😁پیش یک هس
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤