2777
2789
عنوان

حلال نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست

من زن دوم هستم.

خیلی راحت خواهر شوهرم جلوم میشینه میگه فلانی(زن اول)

خیلی خوشکله.

من واقعا دلم میشکنه

چون من الان عروسشون هستم

ن اون

و واقعا هم از نظر چهره از من زیبا تر نیست.

فقط قدش از من بلندتره😭😭😭

اگه اعتماد بنفستو بالا ب بری رفتار دیگران روت اثر نمیذاره  

خیلی رو اعتماد به نفسم کار کردم

بالاتر بردم

اما این نوع برخورد بعضیل

نهایت بی وجدانی و صد البته بی شعوری رو می رسونه

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مسخرس تو قرن بیستو یک هنوز چیزی که انسان هیچ دخالتی توش نداره انقدر جلب توجه کنه چه زیبایی چه معمولی  زشت وجود نداره البته بستگی به سواد وفهم دیگران داره هرچقدر سواد کمتر فهمو شعور کمتر باشه چون چیزی برای عرضه ندارن و از داخل تهی و پوچ هستن با ظاهر مانور میدم میتونم بگم متاسفم من از حرف اینجور ادما نه تنها رنجیده نمیشم بلکه درس میگیرم و به هیچ عنوان باهاشون هم صحبت نمیشم

اره خداوکیل یه نفر جلوی منو دختر عموم گفتش که چشمای دختر عموت از تو درشت تره خدا وکیل خیلی ناراحت شدم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اره خداوکیل یه نفر جلوی منو دختر عموم گفتش که چشمای دختر عموت از تو درشت تره خدا وکیل خیلی ناراحت شد ...

همه ناراحت میشن

هیشکی از مقایسه شدن خوشش نمیاد

اما هیشکیم اهمیت نمی ده

متاسفانه

باز نیش خودشونو فرو میکنن

خیلی رو اعتماد به نفسم کار کردم بالاتر بردم اما این نوع برخورد بعضیل نهایت بی وجدانی و صد البته ب ...

درسته اما خودتو قوی کن مگه چقدر عمر میکنیم که واسه خاطر دیگران خودمونو عذاب بدیم 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
من زن دوم هستم. خیلی راحت خواهر شوهرم جلوم میشینه میگه فلانی(زن اول) خیلی خوشکله. من واقعا دلم می ...

نمیدونم چرا یاد ساختمان پزشکان افتادم...به دل نگیر عزیزم آدم ایرادگیر در هر صورت یه چیزی پیدا میکنه

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
من زن دوم هستم. خیلی راحت خواهر شوهرم جلوم میشینه میگه فلانی(زن اول) خیلی خوشکله. من واقعا دلم می ...

میبینی

همه قلباً ناراحت میشن

ولی چرا این کارو میکنن آخه

حالا یکی به خودشون همچین حرفی بزنه

ببین چه ها که نمی کنن

اما عین آب خوردن جگر میسوزونن

درسته اما خودتو قوی کن مگه چقدر عمر میکنیم که واسه خاطر دیگران خودمونو عذا ب بدیم 

هدفم از این تاپیک این بود

اگه بین نی نی سایتیا

کسی اینطوره اخلاقش

کلاه خودشو پیش خدا قاضی کنه

بفهمه چی به روز  دل آدم میاد

دیگه نکنه این کارو

نگه این حرفارو به کسی

نمیدونم چرا یاد ساختمان پزشکان افتادم...به دل نگیر عزیزم آدم ایرادگیر در هر صورت یه چیزی پیدا میکنه

آفرین 

زدی به هدف.

اون ماما هست

من خونه دار هستم.

ی زن جیغ جیغو ولی من آروم هستم.

مادرشوهرم و کل خانواده شوهرم اون رو بیشتر دوس دارن.

۱۲ سال عروسشون بوده

در واقع دخترشون بوده

میبینی همه قلباً ناراحت میشن ولی چرا این کارو میکنن آخه حالا یکی به خودشون همچین حرفی بزنه ببین ...

دقیقا من حرف شما رو درک میکنم.

یه وقتهایی اعتماد بنفس آدمو نابود میکنن

ب خودت شک میکنی

دقیقا من حرف شما رو درک میکنم. یه وقتهایی اعتماد بنفس آدمو نابود میکنن ب خودت شک میکنی

من که قاباً حلالشون نمی کنم اونایی که این بلا رو سرم آوردن

رو کل زندگیم تاثیر بد گذاشته این مقایسه شدن های بی جا و نا بجا و ناحق

آفرین  زدی به هدف. اون ماما هست من خونه دار هستم. ی زن جیغ جیغو ولی من آروم هستم. مادرشوهر ...

آره دیگه اصلا ناراحت نشو از حرفشون

اعتماد به نفس داشته باش

سعی کن بیشتر بخندی و شادتر باشی

تو زندگی خودتو بکن و لذت ببر و یه گوشت در باشه یکی دروازه

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖