2777
2789

چقد هممون واسه اینده ک الان باشه برنامه ریخته بودیم

عمل بینی

مسافرت

خرید

واقعا ادم از ی ثانیه بعد خودش خبر نداره

طفلی کسایی ک تو سیل غرق شدن هیچ وقت فکرشو نمیکردن این تایم با سیل بمیرن ن با کرونا

😒

خیلی دنیای عجیبه واقعا

واسه سلامتی مامان بابام ی صلوات میفرستین اگ دوس داشتین ممنونم

واقعا آدم از 

ثانیه بعد خودش خبر نداره اینو تو نی نی سایت دیدم که یک نفر با چقدر امید و آرزو فوت شد

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا آدم از  ثانیه بعد خودش خبر نداره اینو تو نی نی سایت دیدم که یک نفر با چقدر امید و آرزو ف ...

می می نازو میگی؟😔

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤

قدر ثانیه به ثانیه خودتون رو بدونین از وقتی مامان ترنم دو دیدم با خودم فکر میکنم چقدر مرگ نزدیکه

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
می می نازو میگی؟😔

اره و مامان ترنم

چی شد؟

یکی از کار برای نینی سایت که خیلی از مردم میخواست دعاش کنن به خاطر سرطان سینه فوت کرد

طفلیا😭

خیلی گریه کردم از دیشب وقتی تاپیکاشو دیدم چند روز قبل مرگش  به خاطر مرگ بچه دوستش ناراحت بود ۴ روز بعد خودش و دختر کوچولوش و همسرش فوت کردند

2790
2778
2791
2779
2792