2777
2789
عنوان

درد تو رابطه

589 بازدید | 43 پست

بچه ها من این سوالو قبلا از کلینیکم پرسیدم ولی فقط گفت باید برم دکتر اینجوری نمیشه تشخیص داد

وقتایی ک با همسرم رابطه دارم قسمت پایین سمت راستم درد میگیره

ب نظرتون واسه چیه؟

راستی من تاحالا دکتر زنان یا ماما نرفتم چیکار میکنن؟وای من روم نمیشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکلو دارم ولی فقط تو رابطه نیست خیلی وقتا درد میگیره دکترم سونو نوشت برام ک متاسفانه با این کرونا فعلا عقب انداختمش

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

چرا روت نمیشه؟ فکر میکنی مثلا اون دکتر زنان تحریک میشه با دیدن تو؟ یا واسش مهمه بدنت چه شکلیه؟ فکر به این نمیکنی روزانه ۱۰۰ تا از اینا میبینه و اصن یادش نمیاد هر کدوم چه شکلی بودن

منم این مشکلو دارم ولی فقط تو رابطه نیست خیلی وقتا درد میگیره دکترم سونو نوشت برام ک متاسفانه با این ...

اره منم بعضی وقتا همینجوریم درد میگیره ولی تو رابطه بیشتر

منم جدیدا اینجوریم سه ماهه پریود نشدم امشبم بی بی چک منغی بود.بنظرتون منم کیست دارم؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی