2821
2789

شوهرم مبتلا به پانیک هس قرص میخوره ۲۰ ساله که قرص میخوره زاناکس الپرازولامنورتریپلین

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شما تو خواب داد یاد حرف میزنید من شوهرم گاهی داد میزنه تو خواب 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
شوهرم مبتلا به پانیک هس قرص میخوره ۲۰ ساله که قرص میخوره زاناکس الپرازولامنورتریپلین

من تا ۳ ماه پیش خوب بودم،شاد سرحال اهل گشت و گذار،تفریح،تو خونه کار میکردم مثل فرفره😅متاسفانه بدلیل یه شوک عاطفی که بهم وارد شد و مشکل هم برطرف شد،ولی هنوز آثارش باقی مونده،

ضربان قلبم به ۱۱۵ ۱۱۷ هم میرسه،حالت تهوع،سر گیجه،پرانول ک پوکساید استفاده میکنم بهتر میشم،ترس از تنهایی دارم،میگم حالم بد بشه کی من و ببره دکتر،وقتی همسرم نیست،الان که خونس بهترم،ولی بازم گهگاهی یهو میاد سراغم

ببخشید شما تو خواب داد یاد حرف میزنید من شوهرم گاهی داد میزنه تو خواب 

نه اینجوری نیستم.ولی کابوس زیاد میبینم.من یهو فکر میکنم دارم میمیرم.دکتر بهم سیتالوپرام داد،ولی نخوردم