2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

292 بازدید | 10 پست

اعصابم خورده بیشعوره

هی میگه بریم دکتر نمیفهمه الان هیچکس دکتر نمیره

بواسیر دراومده برام درد دارم 

ازصبح هزار دفعه کفته

دگ میخام ازدستش گریه کنم

الانم باهاش دعوا کردم دودقیقه پیش گفته گفتم ن

الان دوباره گفت منم پریدم بهش😭گفت نرو قد لجباز

جکار کنم واقعا خستم از قرنطینه 

سردرد دارم بواسیرم مشکل داره بی حالم اصلا 

حوصله سروصدا ندارم قاطی کردم دگ

ما دیشب دعوا کردیم الآنم قهریم ،تازه جلوی مامانم اینا هم دعوا کردیم ،دلم میخواد خفش کنم 😬آخه یکی نیست به این بگه تو که زنتو نمیخوای چرا نمیزاری خبرش بره دنبال زندگیش 😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا من فکر میکردم همه زندگیا  رویایی هستش نگو این فقط تصورات من بودش ای خدا چرا هیچ چیز با ...

من با شوهرم خوبم

وقتی درد دارم حوصله حرف زدن ندرم

اون گیر میده میخام خفش کنم 

قرنطینه داره دیونم میکنه

عزیزدلم آقایون عملکردشون با ما خانم ها بسیار فرق داره.

شما به همسرتون میگید بیمارید و درد دارید..همسرتون به عنوان یه مرد پیام رو اینطور دریافت میکنه؛چه کار باید بکنم؟ و اینطوری میشه که همسرتون پاسخ میده :بریم دکتر . شما میگید نه، اما ساعتی بعد باز از درد شکایت میکنید : درد دارم. همسرتون:بریم دکتر و ...شما کلافه می‌شید ،ایشون عصبانی. 

توی گوگل جستجو کنید شاید راهکاری پیدا کنید . میتونید اینجور مواقع به همسرتون بگید :این روزها که اصلا به نظرم عاقلانه نیست دکتر رفتن، نمی‌خوام تورو هم ناراحت کنم ،اما همین که در موردش حرف میزنم انگار کمتر درد میکشم. 🙏🙏🌹