2777
2789
عنوان

خانوما دلم گرفته میایین درد و دل 😔😔خیلی نیاز دارم تنهام😣

| مشاهده متن کامل بحث + 60570 بازدید | 1592 پست
صبر.تلاش

آخه چقد تلاش بخدا بریدم 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درک که کوتاه نمیاد بره بمیره. مرد اگه مرد باشه زن دسته گلشو ناراحت نمیکنه. نمیدونم چطور روز اول ...

وا عزیزم چرا اینقدر تند میرید ک میگید انسان باشید.... هر کسی یه دیدگاهی داره .منم ب دوستمون نگفتم برن منت نامزدش و بکشن گفتم کاش میشد زود تصمیم ب جدایی گرفته نمیشد ک البته از سمت آقا هست . حال دوستمون و درک میکنم چون یه خانمم .اینجا هر کی نظر میده دیگه تصمیم با دوست مونه ما فقط میتونیم بعنوان دوست یکم آرامش بدیم و آرومش کنیم همین .نه اینکه بیشتر خودمون و یا بقیه رو عصبی کنیم .موفق باشید 

استارتر عزیز❤❤❤ از پیامات معلومه که هم سنت کمه هم ادم خوش قلبی هستی. ان شاءالله که هر چه زودتر مشکلت ...

۱۸ عزیزم مرسی انشالله 

حتما گلم 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
فداتشم آبجی، شدی رهاجونی؟؟؟؟

ارع گلم 

وقتی میگن تو عقد رابطه نداشته باشین برای این میگن عزیزم الان کیف و حالشو کرده تورم دیگه نمیخواد چرا ...

دوسش داشتم نخاستم واسه نیازش بره جایی دیگه تامیین بشه 

معرفی کن عزیزم 

به این شماره +989356247476 پیامک بزن مشاوره# باهات تماس میگیرن بهت نوبت میدن بعد به مشاور معرفیت میکنند راجب مشکلاتت کمکت میکنه.

مشاوره به صورت مجازی رایگان هستش.

اصلا لازم نیست ناراحت باشی.

به خودت و قدرت عشق باور داشته باش.

خوبه.پاشو خودتو سرگرم کن تو سایت نباش بدتره

آره گفت بهم ناتو روشن نکن 

بهم گفت حامله باشی از من نیست میخای بندازی کردن من گفت حامله شی میری خودتو میکشی وگرنه خودم می‌کشمت ...

ببخشید خاک بر سرت پای همچین آدم معلقی موندی

بیخور کردی تو عقد بهش پا دادی اونم ۴ سال

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
هر موقع به خانوادت گفتی دیگه اصلا جوابشو نده تحمل جواب دادن نداری گوشیتو خاموش کن    بزار ...

فعلا بچه میگن کاری نکنم ی چند روزس میمونم ببینم خودش میخاد چکار کنه