2777
2789
عنوان

برم یا بمونم؟!

203 بازدید | 11 پست

ما الان یک ماه بیشتره شهرستانیم پیش خونواده شوهرم

اینجا سه تا بچه جز بچه های خودم هس. خیلی کلافه کنندس

دلم میخاد برگردم تهران، خونه خودمون. ولی از یه طرف خونمون تو یه مجتمع بزرگه که از در واحد نمیتونیم بریم بیرون و قطعا بچه ها روانیمون میکنن. 

*الان نیاید بگید چرا رفتی و فلان. وقتی ما اومدیم مدرسه ها هم تعطیل نشده بود. 

شما بودین چیکار میکردین؟ 

چقد سخته با خونواده شوهر زندگی کدن. چطور هنوز بعضیا تو یه خونه زندگی میکنن با خونواده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کلا حوصله مهمونی طولانی مدت ندارم ولی خب اگر شرایط داری فکر کنم اونجا راحت تری چون بیای خونه خودت برای بچه ها تو خونه موندن خیلی سخت تر میشه و بهونه گیری می کنند

من کلا حوصله مهمونی طولانی مدت ندارم ولی خب اگر شرایط داری فکر کنم اونجا راحت تری چون بیای خونه خودت ...

اره خیلی خیلی دوس دارم برگردم خونمون. هرروز وسایلامو جم میکنم باز یاد بچه ها که میفتم پشیمون میشم.

اصن حس میکنم قدرت تصمیم گیری و حتی عقلمو دارم از دس میدم تو قرنطینه🤪

قطعا بر میگشتم خیلی زودتر ولی الان دیر نشده برگرد واقعا یه ماه موندی چه طور طاقت اوردی ؟ 

اره... به سختی. مجبور بودم خب. اگر تهران میموندم شوهرم میرف اسنپ کرونا میگرف. ولی الان چون خیلی جدی شده نمیره دیگه. 

اره خیلی خیلی دوس دارم برگردم خونمون. هرروز وسایلامو جم میکنم باز یاد بچه ها که میفتم پشیمون میشم. ...

تو آپارتمان با تو بچه خیلی سخت واقعا حق داری از طرفی خب این همه مهمون بودن هم آدم معذب می کنه هیچ جا راحتی خونه خود ادم نداره که ولی تو این شرایط فکر می کنم اونجا باز برات بهتره

اگه تویه طبقه ایدسخته درک میکنم .البته بستگی به همسرتون هم داره .ولی من خودم حتی هرازگاهی خوابیدن توخونه ی پدرشوهرم برام زجربودنه بخاطرخونواده ی همسرم فقط بخاطراخلاقه گندخودش