2777
2789
تمام دنیا دارن امتحان میکنن در نهایت به نفع خانواده راکفلر و روتشیلد هستش

ببین ایدز ساخته ی دست انسانع.الان چن سال میگذره هنوز موفق نشدن براش دارویی بسازن تازه راه انتقالش انقدر اسون هم نیس قابل کنترله.برای کروناهم حالاحالا ها ساخته نمیشه.

خوش اومدی آوای مامان😘😍

داروی ضدویروس در آبادان سبب بهبود حال مبتلایان به کرونا شد

رئیس علوم پزشکی آبادان:

🔹بررسی تأثیر یک داروی ضدویروسی بر روی بیماران بدحال مبتلابه کووید ۱۹ حاکی از موفقیت در درمان این بیماران و کاهش طول بستری در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان بوده است.

🔹در مقایسه دو گروه که یک گروه رژیم استاندارد کشوری را گرفته بودند و گروه دوم رژیم پیشنهادی گروه دانشکده علوم پزشکی را دریافت کرده بودند، میزان مرگ‌ومیر گروه دوم به صفر رسید و میزان روزهای بستری این گروه کاهش پیدا کرد.

🔹اتفاق بسیار مهم این بود که افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بودند و تنفس مصنوعی دریافت می‌کردند بعد از چهار روز به تنفس عادی برگشتند و شرایط ترخیص از بیمارستان را به دست آوردند.

https://www.asriran.com/0031QU

@MyAsriran

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خوزستان

انشاالله که بشه  بسه دیگه انقد مرگ ومیر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تو سایت باشگاه خ برنگاران جوان هم زده خدا کنه راست باشه  https://www.yjc.ir/fa/news/729 ...

منم یجور امید دارم. ایران از لحاظ علم پزشکی نخبه هست 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
چطور صفر شده اخبار گفته تو دوروز گذشته ۲۵۰۰ نفر مبتلا داشتیم بی خیال بابا

خوب نخوندی گلم 

روی اون تعداد که این دارورو دریافت کردن مرگ و میر صفر شده .و گفتن به 30 نفر بیمار حاد  داده شده تاحالا 

امار استانی را که دیگه اعلام نمیکنند از کجا میگی صفر بوده؟؟

رو خود بیمارا که امتحان کردن وضعیتشون خوب شده ومرگ ومیر نداشتن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
خوب نخوندی گلم  روی اون تعداد که این دارورو دریافت کردن مرگ و میر صفر شده .و گفتن به 30 نفر بی ...

چرا خوندم من نه دشمن مردم هستم نه پزشک وپرستار نه خفاش می گم  انشاالله که حقیقته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بله درسته ..من آبادانی هستم ..۹ نفر مرده بودن همون اوایل که اومد آبادان ولی هنوز خداروشکر زیادتر نشد ...

ساختن چی میگن

چرا خوندم من نه دشمن مردم هستم نه پزشک وپرستار نه خفاش می گم  انشاالله که حقیقته

مگه من گفتم دشمنی عزیزم 😐تو متن خبر گفته به 30 نفر بیمار بدحال داده شده و حالشون خوب شده ربطی به 2500 بیمار جدید نداره 😐راست و دروغشم منم در حد شما میدونم ان شالله راسته