45روزه بچم بدنیا اومده از اولی ک بدنیا اومده یه روز خوش نداشتم،زردیش رو 9بود اومد رو 8ونیم دیگه بعدشم انقدر درگیر نارس بودنش شدم ک تا امروز دیگه چک نکردم،البته حس کرده بودم ک پایین اومده اما امروز ک رفتم دکتر گفت همون 8ونیمه ،تو نت خوندم ک خطرناکه دارم از استرس میمیرم،کسی بوده زردی بچش طولانی باشه و دارو هم مصرف نکرده باشه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بچه منم زردیش12/5بود...دستگاه کرایه کردم سه روز زیر نور گذاشتمش و داروهای شیمیایی و گیاهی بهش میدادم..درست نشد و حتی بدترم شد..تا روز بیستم یه دکتر طب سنتی بهم گفت ختنش کن و حجامت...روز دوم کامل رنگش عوض شد و خوب شد.
پس چطور دکتر فهمید زردیش چقدره مگه از روی خون تشخیص نمیدن .راستی من با پنبه عرق کاستی رو ردی قسمت های ک زرده میکشم یه کم بهترشده ولی باز احساس میکنم زرده
36هفته،دوکیلو و پونصد گرم،گفت نوزادان نارس بخاطر کبدشون دیرتر زردی دفع میکنن واسه همینم دیگه پیگیر ن ...
وزنش خیلی خوب بوده ...پسر من ۲۷۰۰ بود تو ۳۸ هفته که دنیا اومد..زردی هم داشت که با قطره بیلی ناستر و همون دستگاه لامپ مخصوص اومد پایین که دکتر گفت دیگه مشکلی نداره ...بعد از یکماه که آز داد هنوز زردیش رو همون عدد بود که دکتر گفت حساسیت شیر مادر هست و مشکلی نداره