2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

3793 بازدید | 18 پست

45روزه بچم بدنیا اومده از اولی ک بدنیا اومده یه روز خوش نداشتم،زردیش رو 9بود اومد رو 8ونیم دیگه بعدشم انقدر درگیر نارس بودنش شدم ک تا امروز دیگه چک نکردم،البته حس کرده بودم ک پایین اومده اما امروز ک رفتم دکتر گفت همون 8ونیمه ،تو نت خوندم ک خطرناکه دارم از استرس میمیرم،کسی بوده زردی بچش طولانی باشه و دارو هم مصرف نکرده باشه؟

پسر منم تا ۴۰ روز زردی داشت،اسمش زردی شیر مادره ی وعده شیرخشک میدادم ی وعده شیر خودمو تا خوب شد

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بچه من تا۲ماه زرد بود ولی بعد خوب شد ازش ازمایش تیروئید و کبد وعفونت ادراری بگیر اگ مشکلی نداشته ...

من میترسم این مدتی ک بهش دارو ندادم واسه زردیش مشکلی پیش اومده باشه،ازمایشم دکتر واسش نوشته فردا میرم انجامش بده

بچه منم زردیش12/5بود...دستگاه کرایه کردم سه روز زیر نور گذاشتمش و داروهای شیمیایی و گیاهی بهش میدادم..درست نشد و حتی بدترم شد..تا روز بیستم یه دکتر طب سنتی بهم گفت ختنش کن و حجامت...روز دوم کامل رنگش عوض شد و خوب شد.

شما هم ببر دکتر ک بعد مث من پشیمون نشی،ن ندادم

پس چطور دکتر فهمید زردیش چقدره مگه از روی خون تشخیص نمیدن .راستی من با پنبه عرق کاستی رو ردی قسمت های ک زرده میکشم یه کم بهترشده ولی باز احساس میکنم زرده 

.....
چند کیلو بود دنیا اومدنی؟چند هفته بودی ؟ دکتر چیزی راجع به زردیش نگفت؟ پسر منم تا ۲ ماه زرد بود بخ ...

36هفته،دوکیلو و پونصد گرم،گفت نوزادان نارس بخاطر کبدشون دیرتر زردی دفع میکنن واسه همینم دیگه پیگیر نشدم ولی فک نمیکردم اصلا پایین نیومده باشه،بنظرت تو این مدت ک دارو واسه زردی مصرف نکرده مشکلی پیش نیومده واسش؟ 

36هفته،دوکیلو و پونصد گرم،گفت نوزادان نارس بخاطر کبدشون دیرتر زردی دفع میکنن واسه همینم دیگه پیگیر ن ...

وزنش خیلی خوب بوده ...پسر من ۲۷۰۰ بود تو ۳۸ هفته که دنیا اومد..زردی هم داشت که با قطره بیلی ناستر و همون دستگاه لامپ مخصوص اومد پایین که دکتر گفت دیگه مشکلی نداره ...بعد از یکماه که آز داد هنوز زردیش رو همون عدد بود که دکتر گفت حساسیت شیر مادر هست و مشکلی نداره

خواهر زادع منم نارس ۳۳ هفته بود زردی داشت تا ۲۰ روز اینا . بهش دارو گیاهی دادن خوب بود 

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
وزنش خیلی خوب بوده ...پسر من ۲۷۰۰ بود تو ۳۸ هفته که دنیا اومد..زردی هم داشت که با قطره بیلی ناستر و ...

دکتر ب من قطره نداد گفت دستگاهم نیاز نداره کاش برده بودم یه دکتر دیگه،فوق تخصصم بود مثلا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز