2777
2789

آره با کم خوردن و مصرف سبزیجات

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصل لاغری با نخوردنه عزیزم ، ورزش ده درصد قضیه است

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

آره ولی بافت ماهیچه بدنت داغون میشه

بدنت میریزه پایین

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اصل لاغری با نخوردنه عزیزم ، ورزش ده درصد قضیه است

اتفاقا ورزش 60 درصد قضیه ست

احتمالا ورزشکار نیستین که نمیدونین

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اتفاقا ورزش 60 درصد قضیه ست احتمالا ورزشکار نیستین که نمیدونین

احتمال اشتباهی دادی عزیزم ولی واقعیت همینه که لاغری با تغدیه صحیحه هیچ آدم معمولی نمیتونه با ورزش معمولی روزی بیشتر پونصد ششصد کالری بسوزونه و هیچ آدم معمولی هم نباید بیشتر از سه تا چهار روز در هفته اینطور ورزش کنه وگرنه به بدنش آسیب میزنه

این مقدار کالری هم اندازه یه بسته چیپس یا دو تا برش پیتزاست

کسی که درست غذا نخوره محاله لاغر شه هر چقدر هم بره تو باشگاه بال بال بزنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
احتمال اشتباهی دادی عزیزم ولی واقعیت همینه که لاغری با تغدیه صحیحه هیچ آدم معمولی نمیتونه با ورزش مع ...

نوچ

کلا علمشو نداری

به منی که ۱۶ ساله دارم حرفه ای ورزش میکنم و مربیم نمیتونی اینا رو بگی قربونت برم

کلا اطلاعاتت غلطه

نوچ کلا علمشو نداری به منی که ۱۶ ساله دارم حرفه ای ورزش میکنم و مربیم نمیتونی اینا رو بگی قربونت ب ...

باشه

مایعات، میوه و سبزیجات زیاد بخور، تو خونه هم زیاد راه برو، لزومی نداره که حتما ببرون بری پیاده روی. ...

خوش بحالت من توي روياهامه بشم ٦٠ كيلو 

الان ٨٥ كيلو هستم قدمم ١٦٧ 

١٥ كيلو اضاف وزن دارم 😞😫😫😫من اصلا حس ورزش ندارم كلا از ورزش بدم مياد