2777
2789
عنوان

اشنایی

196 بازدید | 8 پست

سلام دوستان..با یه پسری یک ساله اشنا شدم..توضیحش طولانیه توی بیمارستان همکار بودیم..و من درسم تموم شد و ازونجا رفتم قبلش دوستش بهم پیشنهاد ازدواج داده بود و من چن ماه باهاش حرف زدم خوشم نیومد بعدش ایشون بهم پیشنهاد داد که اشنا شیم و من واقعا ازش خوشم میومد و قبول کردم دوست ایشون چون من ردش کردم قبل ازینکه من توضیحی به پسره بدم رفته بهش گفته ما باهم بودیم و چتامونو نشون داد ازمن عصبی شد و من توضیح دادم که میخواستم بهش بگم و حدود 6ماه گذشت این اقا هرماه ی پیام میداد حالمو میپرسید منم مودبانه جواب دادم اخرش دیگه عصبی شدم که چرا میره و.میاد گفت فقط خواهشا راه ارتباطی رو حفظ کن ..تااینکه 6ماهه دوم رابطمون بهتر شد توی رابطمون فقط درمورد اینده و خصوصیات و خانواده ..تحصیل ..خونه ماشین..استخدام شدن ..حرف زدیم قصدش کاملا ازدواجه..گفت به خواهرشم گفته و خونواده خوبین..پسره همش درحال تلاش و پول دراوردنه ..هربار دعوایی شد من مهربونی کردم و ازین اخلاقم خوشش میاد که مغرورنیستم و بمن علاقه مندشده کمکش کردم استخدامی قبول شد الان چند روزه سرکار میره ..از وقتی سرکار رفت پیام نمیده یا وقتی پیام میدم دیر جواب میده و سرد شده..چن بار ازش پرسیدم چته گفت من محیط جدیدرفتم بذار اوکی شم باخودم ..شرایطم سخته..یک ماه بهم فرصت بده هردومون بفکر کمال باشیم بعدش پیش هم بیایم..دیگه اینقد عصبی شدم گفتم نمیشه با شادیت شاد باشم یا ناراحتیت بذاری بری منم منتظر باشم میخام تموم کنم ولی نذاشت که تموم کنم و گفت دوست دارم..و اینم بگم خونه خریده داره قسطاشو میده یکم تحت فشاره ولی همیشه میگفت با رفتن سرکار استخدام شدن شاد میشم همه چی اوکی میشه ولی باز میگه استرس دارم بذار ی ماه اوکی شم بعدش کاری نمیکنم که بری..من بنظرم پسرخوبیه ..ولی درگیری پیدا کردم چیشده توی این دو روزه..سرکار رفته چیشده با کسی اشنا شده؟اگه شده چرا وقتی گفتم کات میکنم نذاشت ؟اگه میخواد یکار کنه کم کم بره چرا گفت بعدیه ماه فرصت کاری نمیکنم که بری؟الان تصمیمش چیه ..مگه با ی محیط جدید رفتن یه ماااه طرف درگیره؟لطفا نظراتونو بگین مرسی بچه ها تشکر

یکی دو روز نه زنگ بزن نه پیام بده کلا ارتباط  نداشته باش ببین عکس العملش چیه

یک هفته بهتره فکر کنم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اتفاقا قبلش بهش گفتم چطوره تا چند ماه دور باشیم تا کاراتو انجام بدی گفت نه اگه پیام ندیم فراموش میشیم چون نمیتونیم حضوری فعلا همو ببینیم..حالا چیشده که یه ماه میگه پیام ندیم؟

من پسرم و تقریبا حالت شما رو داشتم ولی با استخدام شدنم هم هیچ مشکلی پیش نیومد و شاید حتی بیشتر از قبل دوس داشتم مه باهاش ارتباط داشته باشم چون امید به زتدگی و ازدواجم ییشتر شده بود.

هر چند که اخرش بنا به دلایل دیگه ای کات کردیم...

بنظرم مشکوکه. شاید کسی دیگه رو داشته باشه شایدم شما رو واقعا نخواد. احتمالا همزمان با شما رو گزینه های دیگه هم کار میکنه

من پسرم و تقریبا حالت شما رو داشتم ولی با استخدام شدنم هم هیچ مشکلی پیش نیومد و شاید حتی بیشتر از قب ...

این چند روز اینقدخاستم شوک بهش وارد کنم تا به خودش بیاد که میرم دیگه فقط میگه نرو همین..قبلا بهش گفتم خاستگار دارم گف ببین کدوم میچربه..ینی الان با کسی درارتباطه؟من چیکار باید کنم پیام که نمیدم اصلا..فقط نمیخوام عین ابله ها منتظربمونم که ببینم چیکار میکنه

ببینید با قاطعیت که نمیشه چیزی گفت منتهی من فقط میتونم تجربه خودمو بهتون بگم.

ما بعد چند وقت که دیدم مشکلاتی پیش اومد اگر میدیدم یه گزینه خوب دیگه ای بهم معرفی میشه بصورت ناخوداگاه ارتباطم باهاش سرد میشد و زمانی که اون گزینه کنسل میشد و دوباره دلم تنگ میشد دوباره بش پیام میدادم،

البته تو ارتباط ما من بیشتر دوسش داشتم.

من صبح باید برم سر کار و باید بخوابم. اگه سوال داشتید باز بپرسید بعدا جواب میدم

با اجازتون