من تا اردیبهشت نهایت بعدش میرم بیزون. از اسفند خونم😔 شما نهایت چند ماه میتونید بمونید؟ یه دوستی میگفت اکر تا اردیبهشت تموم نشه دیگه باید باهاش کنار بیایم
وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما اصلا بیرون نرفتید ؟ حتی خرید ؟ من هر چی میخرم زود تموم میشه یعنی مصرف همه چیز چند برابر شده میوه که اصلا نمی مونه، خوراکی بچه ها ... مجبور شدم چند بار رفتم خرید . ولی عید خونه مامانم هم نرفتم و ناراحت شدن ازم
تا وقتی گورش رو گم نکرده حاضرم تو قرنطینه باشم. درد من اینه که همسرم میره سر کار و هر دو سه روز یک بار بچم رو میبره خونه پدر و مادرش که خدای نکرده دلشون تنگ نشه. هرچقدر هم مخالفت می کنم موفق نمیشم. این درحالیه که پدر و مادر خودم شمال هستن و هفت ماهه نوه کوچولوشون رو ندیدن و ما هم مثلا بخاطر اونها موندیم تو قرنطینه و نرفتیم شهرمون.