2777
2789
عنوان

تا کی میتونین قرنطینه تحمل کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 56 پست
ما که دیگه پس انداز هم نداریم شوهرم هم بیکار مطمئنم از گشنگی می‌میریم 

عزیزم ایشالا درست میشه همه چیز .ما هم شغل همسرم آزاده و این چند وقت فقط از پس انداز خوردیم  ، چه میشه کرد واقعا خرج ما چند برابر شده 

میگن قرنطینه اما همه چی گرون کردن خب آدم چی بخوره بخدا این چیزا زودتر از پا درمون میارن میگن سیستم دفاعی ببرین بالا نداریم آقا نداریم بخریم روز مزد از کجا بیاریم فقط حرف میزنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایشالا درست میشه همه چیز .ما هم شغل همسرم آزاده و این چند وقت فقط از پس انداز خوردیم  ، چ ...

چه میدونم بخدا به جای این که به فکر مردم باشن گرون می‌کنند فقط خب نمک به زخم مردم می‌پاشند اونا که دارن که غم ندارن 

من که تا یک ماه دیگه صبر میکنم اگه شد که شد هیچی اگر نشد بازم صبر میکنم 😞

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
میگن قرنطینه اما همه چی گرون کردن خب آدم چی بخوره بخدا این چیزا زودتر از پا درمون میارن میگن سیستم د ...

فعلا که آقایون گفتن فقط دعا کنین و صبر پیشه کنین 

یکی نیس بگه دعا و صبر جای خودش ملت نون هم میخان بابا ادم از کرونا بترسه از گرونی بترسه بیست تومن دادم فقط چن تا پیاز بهم دادن حالا چن تا چیز دیگه بخری ببین چقد میشه 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
فعلا که آقایون گفتن فقط دعا کنین و صبر پیشه کنین  یکی نیس بگه دعا و صبر جای خودش ملت نون هم می ...

بخدا درک ندارن فقط خدا خودش به دادمون برسه بخدا هروقت میرم مغازه استرس میگیرم 

شما اصلا بیرون نرفتید ؟ حتی خرید ؟ من هر چی میخرم زود تموم میشه یعنی مصرف همه چیز چند برابر شده میوه ...

اصلا شوهرم میره وقتی میاد ضد عفونیش میکنم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
فکر میکنی تازه یه هفته شده من چهل روزه تو خونه ام اینقدر که خفه میشم دیگه. آدم به هواخوری و تفریح بی ...

وقتي از كار بيرون خسته شي به آرامش خونه با كمال ميل ميگي بله!

البته خب شرايط عادي نيست

فكر كن تو حصرخانگي هستي!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.