من تا اردیبهشت نهایت بعدش میرم بیزون. از اسفند خونم😔 شما نهایت چند ماه میتونید بمونید؟ یه دوستی میگفت اکر تا اردیبهشت تموم نشه دیگه باید باهاش کنار بیایم
وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
میگن قرنطینه اما همه چی گرون کردن خب آدم چی بخوره بخدا این چیزا زودتر از پا درمون میارن میگن سیستم دفاعی ببرین بالا نداریم آقا نداریم بخریم روز مزد از کجا بیاریم فقط حرف میزنند
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من که تا یک ماه دیگه صبر میکنم اگه شد که شد هیچی اگر نشد بازم صبر میکنم 😞
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
میگن قرنطینه اما همه چی گرون کردن خب آدم چی بخوره بخدا این چیزا زودتر از پا درمون میارن میگن سیستم د ...
فعلا که آقایون گفتن فقط دعا کنین و صبر پیشه کنین
یکی نیس بگه دعا و صبر جای خودش ملت نون هم میخان بابا ادم از کرونا بترسه از گرونی بترسه بیست تومن دادم فقط چن تا پیاز بهم دادن حالا چن تا چیز دیگه بخری ببین چقد میشه
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.