2777
2789
عنوان

من رددد دادم😭😭

217 بازدید | 19 پست

الان از همه چیز کلافم

خودمو دوس ندارم

دلم نمیخواد کسیو ببینم

از همه متنفرم

دام میخواد همممممممه چیزای تو گوشیمو پاک کنم

اصلا دیگه این گوشیو نمیخوام

پیج اینستامو هم دیگه دوس ندارم

دلم میخواد عوض شم ، چیزای جدید بگیرم اصلا از سرتاپا نو بشم چ ظاهری چ باطنی

ی آدم دیگه بشم ، ی آدم خیلی قوی تا همه انگشت ب دهن بمونن و ب پام بیوفتن

تمام برنامه هامو پاک کنمو از اول شروع کنم

اصلا بدجوری کرم اینکارا افتاده ب جونم یهو جو گرفتم

نمیدونم چیکار کنم از هیچی راضی نیستم دلم میخواد زاااااااار بزنم

میترسم آخرش بزنم همه زندگیمو پاک کنم و خراب کاری کنم 😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت نمیخواد منم ببینی😢😢همه برنامه هاتو پاک کن این کارایی هم ک گفتی بکن همه تلاشتو بکن تا ب اونی ک ...

مطمئنم اگه عکسامو پاک کنم بعدش مثله چی پشیمون میشمو ب غلط کردن میوفتم

یه نفس عمیق بکش...و سعی کن هرچیزی ک اتفاق افتاده ک داره ناراحتت میکنه رو تحلیل کنی...سعی نکن کنترلش ...

هرموقع تو مسائلی گیر میکنم یا چیزی اذیتم میکنه فقط دلم میخواد از نو شروع کنم اصلا تا میخوام بیام حلش کنم یا تغییرش بدم کلافه میشم فقطو فقط میخواد ولش کنمو از اول شروع کنم

همه رو بریز تو رم

ندارم

چتامو هم لازم دارم

پیج اینستام هم خیلی وقته دارمش  بعضی از پستام برام کلی خاطره انگیزه ، حتی کلی هم چیز میز تو پیجم سیو کردم فقط الان دوتا مشکل باهاش دارم یکی اسم پیجم ک دلمم نمیاد عوضش کنم دومی همم خیلیا پیجمو میشناسن ک دلم نمیخواد از ی طرفم خوشم نمیاد یدونه پیج جدید بزنم بعد اینو هم نگه دارم چون از دوتا پیج داشتن خوشم نمیاد

وای خدا کلافممممممم😭😭

هرموقع تو مسائلی گیر میکنم یا چیزی اذیتم میکنه فقط دلم میخواد از نو شروع کنم اصلا تا میخوام بیام حلش ...

اینطوری که نمیشه...همیشه توی هر کاری ک میخوایم شروع کنیم خیلی وقتا گیرمیکنیم یا شکست میخوریم...ولی پایان راه ک نیست!!!سخته،دردناکه،ولی نباید نصفه تموم بشه...

احتمال زیاد شخصیت کمالگرایی داری...دوست داری همه چی خوب و عالی باشه و با اولین بدشانسی یا گیرافتادنی دنیارو برا خودت تیره میبینی....اینو باید درنظر بگیریم که ما تو تمام مسایل زندگی چ درس چ زندگی و ....تلاش میکنیم ولی هرگز هیچ چیزیو نمیتونیم کنترل کنیم...اینکه سعی کنی همه چی مرتب و همه چی تموم باشه ،ادمو از پادرمیاره...

من خودم کمالگرام شدیدا...ولی خب چند وقت اخیر رو خیلی رو شخصیتم کار کردم ک یکم تعدیل بشم ک کمتر اذیت بشم...

مشکل شما هم عاطفی هست؟

آره عزیزم

غیر از این بخاطر سادگی و احمقیم از خیلی از اطرافیانم دارم ضربه میخورم

بعضی وقتا هم یهویی از بعضی چیزای زندگیم خسته میشمو دلم میخواد تغییر بدم همه چیزو

اینطوری که نمیشه...همیشه توی هر کاری ک میخوایم شروع کنیم خیلی وقتا گیرمیکنیم یا شکست میخوریم...ولی پ ...

دقیقا هم کمالگرام هم دمدمی مزاج

بعضی وقتا هم از بعضی چیزا خیلی خسته میشم و دلم میخواد عوضشون کنم یجورایی همون تنوع طلبی