2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟؟؟؟

355 بازدید | 38 پست

بچه ها شوهر من هر چی میخره میبره میذاره انباری

از روغن و رب و برنج و.....

مثلا تموم که میشه قوطی خالیشو نشون میدم میره یکی دیگه میاره

امسالم‌گقت چون دیدو بازدید عید نداریم هیچی نمیخریم نه اجیل نه شکلات و...

الان مادر فتنه اش تماس گرفت که شام تشریف فرما میشه دیدم رفت پایین انباری اومد با کمال تعجب دیدم اجیل و شکلات و...اورد بالا😶😶😶

میگم پس چرا نگفتی خریدی بعد الان دوباره برد اجیلو تو خونه قایم کزد شکلاتارو اوزد بریزه تو ظرف(اجازه نمیده کسی دست بزنه باید خودش بریزه)دیدم ازین شکلات عسلی های بی مزه است گفتم باید کاکائو میخریدی من ازینا دوس ندارم میگه مگه واسه تو خریدم از قصد خریدم تو نخوری

خیلی دلم شکست بعدش که مامانش‌گفته میاد رفته مواد پیتزا خریده به من میگه تو دست نزن خودم باید سوسیس کالباسش  خورد کنم

بعد به قزان نیگه مرغ و گوشت هم سرخ کن واسه پیتزا

گفتم مگه میشه هم مرغ هم گوشت هم سوسیس هم کالباس بریزی تو پیتزا؟؟؟؟؟؟؟؟میگه واسه مادرم میخوام بریزم اون اینحوری میخوره

به ما میرسه یه رب و روغن و قایم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقن متاسفم براش😒

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

ببخشید ایشون‌چقدر خسیس‌و ندیده هستن

و حق‌با شماست

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
ببخشید ایشون‌چقدر خسیس‌و ندیده هستن و حق‌با شماست

واقعا ندید بدید بخدا اگر رفتاراشو بگم

مثلا میوه یا خوزاکی‌میخره میگه همه برید کنار خودم باید درست کنم بذارم یخچال اصلا یه وضعی......

یواشکی‌ واسه خودش‌ قرص ویتامین میخره قایم میکنه

حتی دستکش یه بار مصرفم‌واسه کرونا خریدیم‌قایم میکنه من‌نزنم

چرا بعضی مردا اخلاق مادرانه دارن؟😐

مامان من از دست تواهرم شکلاتا رو قایم میکنه😞

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
واقعا ندید بدید بخدا اگر رفتاراشو بگم مثلا میوه یا خوزاکی‌میخره میگه همه برید کنار خودم باید درست ک ...

اخ‌اخ‌بخدا توام‌بزن‌به‌پرویی‌اهمیت‌نده‌بهش

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
تایپکام گزارش بزنید هر کی زد لایک کنه براش صلوات بفرسم

کاربریت میترکه

پس بگو خود نینی یار برات تاپیکا رو بترکونه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!