2777
2789
عنوان

مگه میشههههه؟؟؟؟

196 بازدید | 24 پست

سلام اون شهرهایی که ورود پلاک های غیر بومی رو ممنوع کردن با کارت ملی که مشخص بشه شهر مقصد زادگاهشه اجازه ورود میدن؟؟؟ 

یکی از اقوام ( واقعا بیشعور) رفته مسافرت با پلاک تهران. میگه کارت ملیم باهامه میذارن برم (چون اون شهر زادگاهشه) راست میگه؟؟ انشالله قرنطینش کنن

چون اصلا بهداشتو رعایت نمیکنه مردمو بیچاره میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه چیزی نیست بنده ی خدایی تست کروناش مثبت شده هر چی بهش میگن بیا بستری شو‌گوش نمیده و‌عین خررررررر داره تو‌ملت میچرخه 

واقعا متاسفم برای اون بیمارستانی که دیدن این مثبته و‌ ولش کردن بره بیرون 

باع...

دلم میخواد ی تیر بار ببندم پشت ماشینم اونایی ک میرن سفر رو از ورودی شهر ها ببندم ب تیر بار.... وای چقدر هرس در بیارن بعضی هاچ کار داری میری سفر همه جا ک بستس

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اینکه چیزی نیست بنده ی خدایی تست کروناش مثبت شده هر چی بهش میگن بیا بستری شو‌گوش نمیده و‌عین خرررررر ...

ببین مقصر بیمارستان نی ب بیمارستان چ ربطی داره ی عده احتیاجی ب بستری ندارن چرا ی تخت اشقال بشه واسه ی بیماری ک میتونه با استراحت تو خونه حالش بهتر شه و ی بیمار ک حالش خیلی بده بدون دستگاه بمونه؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
ببین مقصر بیمارستان نی ب بیمارستان چ ربطی داره ی عده احتیاجی ب بستری ندارن چرا ی تخت اشقال بشه واسه ...

دورت بگردم این اقا ناقله بیمارستان بااااید نگهش میداشت و توجیحش میکرد که داره چه گنننندی تو شهر میزنه همشم‌ول داره میگرده هممممه جا 

باع...
دورت بگردم این اقا ناقله بیمارستان بااااید نگهش میداشت و توجیحش میکرد که داره چه گنننندی تو شهر میزن ...

ن من متوجه حرف شما شدم ولی ب نظرم با لین حجم اطلاع رسانی واقعا دیگه الان بیمارستان ها مقصر نیستن طرف خودش باید میفهمید وگرنه یکی از همسایه های ماهم گرفت و الان ی چیز حدود سه هفتس ندیدیم ن خودش ن همسرش بیاد بیرون از خونه حتی یکبار چون احتیاج ب بستری نداشتن واقعا باید تو خونه میموندن