2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من پسرم ،به جای استرس به من کمک کن ،میخوام برنج درست کنم ،بلد نیستم 😁

بلد نیستم بخدا 

ولی یه خانومی بود فکر کنم خیلی کد بانوعه 

مامانیک بودن فک کنم از اوشون بپرسید

صدفه بده، صلوات بفرست و آیت الکرسی بخون. ان شاء الله اتفاق بدی نمی افته

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
سلام من پسرم ،به جای استرس به من کمک کن ،میخوام برنج درست کنم ،بلد نیستم 😁

برنج پاک کن، بشور، ب اندازه یک بند انگشت روش آب بریز اگه ۳ پیمانه برنج خیس کردی ۲ قاشق مرباخوری نمک بریز، روغنم تا جایی ک تقریبا روی برنج رو بپوشونه بریز هم بزن. درشو بزار تو شعله ملایم بزار بپزه. حدالامکان درب شو برندار. ۲۰ دیقه یا نیم ساعت بعد بدنه قابلمه رو یکی دو قطه آب بزن اگه بخار شد ینی برنجت آمادس

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
اره خیییلییی زیاده خیلیاااا

ماشاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوّهَ اِلّا باللهِ العَلِیَّ العظیم "

"الذّینَ امَنوا و تَطمَئِنُّ قُلوبُهُم  بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِالله تَطمَئِنُ القلوب"

این ذکرارو تکرار کن ارومت میکنه

مرسی از کمکت ، میخوام دمی درست کنم ، همونه ؟

بله. کته هست. 

خیلی مرسی💛

خواهش میکنم 

سعی کن توجه نکنی ب استرست و خودتو سرگرم کنی و انرژی منفی ندی هیچ اتفاقی نمیفته.منم خیلی با استرس مشکل دارم ولی معمولا بی دلیل استرس نمبگیرم بیشتر درگیر موضوعاتی میشمو بیقرار میشم 

مرسی از کمکت ، میخوام دمی درست کنم ، همونه ؟

برای دمی باید برنجو خیس کنی توش نمک بریزی یکم,خیس بخوره ابو بزاری بجوشه تو قابلمه بعد برنجو بریزی توش بزاری چند دیقه بمونه بعد ی چندتا برداری تو دستت ن خیلی سفت باشه ن خیلی نرم باشه معمولی برداری ابکش کنی ته قابلم یکم روغن بریزی برنجو بریزی توش زیرشعله رو کم کنی دم کنی بزاری.من ک خراب میکنم معمولا😂چون دقیقا نمیدونم کی باید ابکش کنم همون کته بزارین ب نظرم