2777
2789

اگه الان برمیگشتین به ماه اول بارداریتون چکار میکردین که نکردین؟ چه برا خودتون خوب باشه چه برا بچه؟

از خوردن و خوابیدن و چیزای دیگه

لطفا بگین تجربیاتتون رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب من دکترم لیست داد ک اینارونخور

کاهو شکلات زردچوبه وادویه جات.نخودوانواع لوبیا.آب گوشت.رب.وغیره یادم نیس دیگه وایناروبخورشیراب پرتقال اب هویج طبیعی چای کم رنگ روزی ۱۵باروغیره.تا۴ماه .بایدرعایت کنی تابچت نغش کم.

کاچی باروغن حیوانی زیادحتمابخورده روز اب نخورتا۴۰روز.بجاش نبات داغو چای کم رنگ بخور.وخیلی چیزای دیگه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
یعنی آب نخورم؟ خب اینقد زیادی جایی آهن رو کم نمیکنه؟

خب چایی پررنگ کم میکنه شماچایی خیلی کم رنگ میخوری بدردت میخوره حتمابعدزایمان عمل کن بهش

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
واای من کاملا دارم برعکس عمل میکنم مرسی عزیزم😘

اینایی ک گفتم بعدبدنیااومدن بچه باید۴ماه رعایت کنی