2777
2789
عنوان

خانوما کی بی بی چکتون مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست
پس امیدی هست منم باردار باشم همه میگن زود بی بی مثبت شده

اره بابا. من بتام 47 صدم بود. یک هم نبود. بی بی هم کامل منفی. یه عاللللمه زعفران خوردم که ماه بعدی رو از دست ندم. رفتم آز دادم ده روز بعد مثبت شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت روز قبل موعد هاله انداخت

واقعا 7 روز،  سیکلتون چند روزه بود،  سریع هاله انداخت،  البته ببخشید من اینقد. سوال پرسیدم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
واقعا 7 روز،  سیکلتون چند روزه بود،  سریع هاله انداخت،  البته ببخشید من اینقد. سوال پ ...

سیکلم سی روزه 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
به نظرم ن شمام تنبلی داشتین دارو مصزف کرده بودین

اره منم تنبلی داشتم و دارم

بارداری اولم رازیانه و بومادران خوردم ک باردار شدم! پنج روز بعد تاخیر بی بی چکم مثبت شد

بارداری دومم فقط دو بسته قرص روکین خوردم ماه سومی باردار شدم ولی دو روز قبل موعدم بی بی زدم منفی شد! چن ساعت بعدش رفتم سراغش دیدم یه هاله ی خیییییلی کمرنگ که به سختی میشد دیدش روش افتاده

فرداصبحش زدم بعد چن دقیقه یه هاله خیلی خیلی کمرنگ روش افتاد که مثبت بود

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
۲ ماه که از پریود نشدم گذشت

سلام عزیزم یه سوال داشتم  من ۳ روز عقب انداخته بودم بعد اللن یه خونریزی کمی دارم رنگش روشنه  ببخشیدا میگم رو نوار انگار اب خونه  سینم خیلی کم درد میکنه و این خون ریزی ۳ روز طول کشید و دیشب قطع شد بیبی زدم صبح منفی امکان بارداری هست

سیکلم سی روزه 

خخخخخ منم الان میرم بی بی چک میزنم

مبارکت باشه عزیزم،  بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بغل بگیریش

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم