2777
2789
عنوان

پیام داد بالاخره 😒

303 بازدید | 17 پست

بعد از چندین روز دیروز ب استوریم ریپلی زد منم جوابشو ندادم بعدش عصر برام ویدیو فرستاد از واتس اپ بازم جوابشو ندادم بعد دیروز ی دابسمش درست کرده بودم فان بود ب اون ریپلی زد منم اینو زدم براش😹 صبحم ب استوریم ریپلی زد شکلک خنده زد گیج گیجم کرده نمیدونم چطور رفتار کنم شب تا 4 صبح تو اینستا بود اما هیچ خبری ازش نبود من نمیدونم اگه با کس دیگس چرا ب من پیام میده اگه نیست چرا اینطوری میکنه خانما چیکار کنم راهنماییم کنید مرسی 

یه فروردینی بی حوصله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر ۳تا کاری که میکنه یکیش رو جواب بده

اگر دنبال جدی کردن رابطه باشه... با یکبار ری اکشنت میاد جلو و حرف میزنه مثل آدم حسابیا وگرنه بیخیالش شو وقتت و تلف نکن الکی... احتمالا از بیکاری دنبال یکیه که حرف بزنه باهاش

میدونی بنظر من این رفتار پسرا نشونن ی چیه؟

نشونه ی اینه که دارن کس دیگه ای رو سبک سنگین میکنن ولی شک دارن که بتونن بچسبونن یا نه 

برای همین هم سردتر میشن هم هراز گاهی افتابی میشن 

و اگر ببینن نشد بچسبونن دوباره برمیگردن سر جاشون 😅😅😅

باع...
چیکار کنم خو😞

من بودم کاملا طوری برخورد میکردم‌که بودو نبودش فرق نداره و اگر بره اونه که ضرر میکنه 

این باعث میشه اون بیشتر دست و پاش بلرزه که مبادا از دستت بده دیگه مثل تو گیرش نیاد البته من خیلی اعتماد به تاقم زیاده و‌خودمو همه چیز تموم میدونم ها ولی کلا تو برخورد با مردا این جواب میده 😉😉😉😉

باع...