2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور خمیرشو دارم بهت بدم

میخوای؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
میتونی تو خونه اگه نمیخوای کالباس استفاده کنی از مرغ یا گوشت استفاده کنی توپیتزا

کالباس ن نمیخوریم اصلا 

گوشت مرغو بپزم اول؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
آره گلم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

برای خمیر یه دستور بهت میدم عالیه

سه لیوان ارد

یک و نیم لیوان شیر یا ماست یا آب

یک قاشق سرصاف پودر مخمر یا مایه خمیر( از سوپری یا نانوایی بخر)

یک قاشق چایخوری نمک

۶قاشق روغن. 

این خمیر رو خیلی خوب ورز بده نرم و لطیف میشه. یا صد بار با شدت بکوبون رو تخته یا تو قابلمه که همون کار ورز دادن رو میکنه. 

یکساعت استراحت بده تو یه محیط گرم با در پوشیدهبعد از یکساعت پهنش کن تو تابه یا قالب. 

این دستور نون خونگی هم هست. که بعدش باید روش گریل بشه تو خمیر پیتزا لازم نیست. 

خوب خمیرت رو پهن کن روش سس قرمز یا رب گوجه بزن موادی که تو دسترس داری بریز روش پنیر بریز بزار تو فر 

اگه فر نداری و ماکروفر داری خمیر رو تو تابه پهن کن بزار ۲۰ دقیقه بپزه با در بسته. 

بعد بزارش تو ظرف و موادتو بریز و پنیر بزن بزار تو ماکرو گریلش کن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز و ادویه تفت بده بریز رو خمیر پیتزا پنیر بریز روش بزار تو ...

فدات

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
کالباس ن نمیخوریم اصلا  گوشت مرغو بپزم اول؟؟

گوشت مرع رو بپز ریش ریش کن 

یا برش نازک بده تفت بده یا گریل کن. 

قارچ پیاز گوجه زیتون فلفل گوشت چرخکرده و... هر چی داری میتونی استفاده کنی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مایه خمیرو از کجا باید گرفت؟؟ بعد باید نازک باشه خمیرش ی فرق نداره؟؟

سوپرمارکتا دارن

تو لوازم قنادی هم هست

خمیرشم به خودت بستگی داره

بین نیم تا یک و نیم، دو سانت میتونی پهن کنی

هر جوری که خودت دوست داری

کالباس ن نمیخوریم اصلا  گوشت مرغو بپزم اول؟؟

اره مرغ و بپز بعد تیکه تیکه کن خمیر پیتزارو بزار تو ظرف روش سس قرمز بمال بعد مرغ خرد شده رو بریز ی کم فلفل دلمه ای خرد شده بریز روش بعد با پنیر پیتزا روشو بپوشون دوباره رو پنیرو با قارچ خرد شده و فلفل دلمه ریز شده تزیین کن.مرغ و موقع پختن ی مقدار مزه دار کن و بوی بدش گرفته شه.

نیمه دیگرم،،،تمام عشق و باورم ،،،اگرمن از تو بگذرم،،،میمیرم.😘😘