2777
2789
عنوان

درمان كيست

110 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سمت چپ زيره دلم خيلي درد ميكنه، كيست دارم ولي تو اين روزا چون نميتونم برم دكتر ، واسه درمان كيست چي بخورم؟ انقد دردم زياده كه ميزنه به كليه چپم، 

بمن قرص داددکتر . باداروگیاهیم میشه ..کانال بروسفارش،بده

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چایی رازیانه بخور😋😋

قرص هم من ویتاگنوس و اگنوگل میخورم🤗🤗🤗

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
برا کیست ال دی میدن اون از بین میبره اگه تخمدانا کیست ساز نباشه

ینی چی من تخمدانم کیست ساز ی بار عمل کردم ی مدت دروسبلین خوردمرفع شد الان تو اقدامم ۳سانتی دارم دکتر گفت مشکلی پیش نمیاد

رازیانه اصن نخور من ۷وردم فاجعه شد 

جدی میگی چرا مگه چی شد؟ 😥😥😥

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
جدی میگی چرا مگه چی شد؟ 😥😥😥

نمیدونم تو اقدام بودم دوماه خوردم حالا یا زیاد بود یا غلیظ بود و نمیدونم بگذریم ازش نمیدونستم کیست دارم  یا اصن نمیدونم شاید رازیانه باعثش شد  ی کیست ۱۴سانتی شد ک باعث شد نینیم خارج از رحم شه و عمل لاپاراتومی انجام دادم

نمیدونم تو اقدام بودم دوماه خوردم حالا یا زیاد بود یا غلیظ بود و نمیدونم بگذریم ازش نمیدونستم کیست د ...

من مجردم ولی خونریزی مو زیاد میکنه ولی درد ندارم

اتفاقا معذرت میخوام لخته هم زیاد دفع میکنم

یعنی مال اونه😥😥😥

مررسی از کمکت، خیلی مهربونی، ممنون از اینکه وقت گذاشتی🤗🤗🤗🤗😍😍😍

عزيزم چه كانالي؟

کانال گیاهان دارویی طب سنتی اینجورچیزا.. بری بگی بهت میگن چه خوبه بعدمیتونی همون گیاه دارویی بگیری باپست میارن برات..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم