2777
2789
عنوان

حرکت جنین

57 بازدید | 3 پست

بچه ها تا ۱۷هفته من قشنگ چرخیدنشو حس میکردم و بقیه ی حرکتاشو ولی الان یه هفتس فقط حرکات دست و پاشو حس میکنم دیگه چرا نمیچرخه

جدیدا حرکاتشو خیلی بالاتر حس میکنم قبلا خیلی پایین تر بود بچه های شما همش میچرخیدن؟یا اوناهم از یجایی به بعد آروم گرفتن؟؟نمیدونم بارداری خصلتش چیه که آدم میخواد آبم بخوره باید دست و دلش بلرزه🙁😒😒

آخه عدد AFPکه مربوط به نقص لوله عصبی میشه یکم بالا بود سونوی سه بعدی دادم خوب بود ولی میگم نکنه نخاعی جاییش آسیبش مشخص شده دیگه نمیتونه بچرخه

ان شاءالله ۴ ۵ماه دیگه بشینم به این فکرای احمقانم بخندم😭

نه بابا اینا چه حرفیه.شاید فک میکردی میچرخه واالا من از انومالی ک رفتم گف بچه بپائع هنوزم همونه اصلاهم نچرخیدع نترس عزیزم ربطی نداره این استرس برات سمه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اینا چه حرفیه.شاید فک میکردی میچرخه واالا من از انومالی ک رفتم گف بچه بپائع هنوزم همونه اصلا ...

واقعا عزیزم خودمم فکرمیکردم میگفتم منطقی نیست بخواد بچرخه

آخه خودشو فشار میداد یجایی بعد حرکتشو حس میکردم دقیقا نمیدونم چیکارداشت میکرد حرکتش عجیب بود

میدونم نباید فرتی بچرخه😂

میدونم این استرسا خیلی بده گاهی اوقات از بیکاریه فکرکنم به سر آدم میزنه