2777
2789
عنوان

رفتم دکتر😐کرنا

210 بازدید | 9 پست

قفسه سینم خیلی درد میکنه جلو وعقب دوسه هفته پیش رفتم دکتر گفت عفونت ریه دارو داد دردش افتاد الان سه روزه باز شروع شده رفتم دکتر ی دکتر با لباسای کرونایی سه متر ازم فاصله گرفته بود هیچ معاینه ای نکرد  دوسه تا دارو التهابی داد

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

بنظرتون علتش چیه؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=129864746]ببخشید چه قرص هایی داد؟[/QUO

نگرفتم هنوز داروهامو ولی گفت دارو التهابی

واقعا آدم دیگه میترسه یه دکترم بره

خدایا شر این ویروس بحق پنج تن از سرمون کم کن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
واقعا آدم دیگه میترسه یه دکترم بره خدایا شر این ویروس بحق پنج تن از سرمون کم کن

انشالله