2821
2789
عنوان

ترکیه

179 بازدید | 17 پست

اقا دارم دیوونه میشم شرووع کردم یه سریال ترکی دیدن البته از ماهواره نه  از وقتی دارم‌میبینم دوس دارم برم ترکیه همش فکر رفتن دارم دیوونه شدم

به نظرتون جو گرفتتم؟شماهم اینطور شدین؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تورو نمیدونم ولی از من جو نبود😂 من خیلی علاقه دارم برم سفر ترکیه یا میخوام زبانشو خودم بخونم یاد بگیرم . فیلم ترکی و اهنگم زیاد گوش میدم البته من دوساله دارم فیلم ترکی میبینم خیلی خیلییی علاقه دارم 

این فیلما همش رویا پردازی والکیه .درواقع بری ترکیه اصلا اینطوری نیست.خواهرشوهرمن انقد این فیلما رو نگاه کرد اخرش زد به سرش بره .حالا رفته پشیمونه میگه اصلا اونطور ک نشون میدن نیست 

هیچ جا کشور خودت نمیشه

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

ترکیه فقط خوشکله . وگرن اصلااا جالب نیس دزد پره

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792