2777
2789
عنوان

بچه ها بلاتکلیفی چقد بدِ

188 بازدید | 10 پست

از وقتی کرونا اومده بیکار شدیم 😞😞 واقعا شغل داشتن چِ نعمت بزرگیه هم آدم سرش گرم میشه هم خرجتو در میاری

مامانم همیشه میگه دعات این باشه انقد شوهر آینده ت وضع مالیش خوب باشه که نیاز نباشه بری سر کار

واقعا مگه بِ دعای منه؟؟

تازه من واسم خیلی مهمه عاشق شوهرم باشم بعد پول...

عشق حرف اولُ میزنه وای خدا اونی که عاشقشم قسمتم کن🙏

شمام مثِ من فکر میکنین؟؟

من خیلی احساسی ام از ازدواجای منطقی بدم میاد

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مامانت کاملا موافقم👍👍👍

آخه پول باشه ولی عاشق شوهرم نباشم یِ جوریه انگار احساس کمبود میکنم انگار یِ چیزی تو زندگیم کم دارم

وای خدا من چقد احساسی ام

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

آخه پول باشه ولی عاشق شوهرم نباشم یِ جوریه انگار احساس کمبود میکنم انگار یِ چیزی تو زندگیم کم دارم ...

تو چرا فقط فکر میکنی که نمیشه هم یکی پول داشت و هم عاشق باشه.انشاله هم عاشق همسر آینده ات باشی و هم خر پول باشه.اینم بگم با وجود اینکه با عشق و عاشقی زندگیمو شروع کردم ولی معتقدم عشق واقعی بعد ازدواج بوجود میاد.نه لزوما قبل ازدواج

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات

دایی من خیلی وضع مالیش خوبه 

انقد خوبه که بِ زنش گفت جهیزیه نخر خودم همه چی میگیرم

الان زنداییم تو قصر زندگی میکنه

ملکه ها هم زندگی اونو ندارن

ولی خب اینا همه قسمته بنظرم 

زنداییم میگفت من لز اولش هم پول و ایمان خیلی واسم مهم بود همونجوری ام شد

تو چرا فقط فکر میکنی که نمیشه هم یکی پول داشت و هم عاشق باشه.انشاله هم عاشق همسر آینده ات باشی و هم ...

عزیزم خب این خیلی عالیه هم رفاه هم عشق

ولی والا دوس پسرم فقط عاشقشم خیلی مایه دار نیست 

همینم دعا میکنم هنوز بش نرسیدم 

حالا هم پول دار هم عشق آتشین ،،، اون دیگه از کجا میخواد اجابت بشه🤭

والا انقد دعاهام مستجاب نمیشه ناامید شدم

عشق حرف اولُ میزنه اولین بار بود دیدم " رو " رو با حرکت ضمه نشون دادن اونم رو حرف ل اول رو ..... ...

چِ جالب مرسی 🤭